összesen 28 termék
Torta lapát B BOIS, de Buyer
KULINA WEEKEND
10 410 Ft –15 %
8 840 Ft
DB270108
Sütemény spatula 24 cm, de Buyer
KULINA WEEKEND
3 690 Ft –27 %
2 660 Ft
DB489124N
Kekszkivágó ANIMAL 23,5 cm, zöld, Lékué
KULINA WEEKEND
4 470 Ft –15 %
3 790 Ft
LKE0200150V10M017
Forgatólapát PRO, Zwilling
KULINA WEEKEND
12 120 Ft –15 %
10 300 Ft
ZW37160028
Fel
További termékek

Sütési kiegészítők - kötelező kellék minden süteménykedvelő számára

A sütési kiegészítők elengedhetetlenek, ha szeret süteményeket, süteményeket és más típusú desszerteket sütni. A sütőeszközök nemcsak a sütést könnyítik meg, hanem lehetővé teszik, hogy gyönyörűen díszítsd a süteményeidet, és a lehető legpontosabb legyen a sütésed.

Sütési kiegészítők - mik ezek?

A Kulina weboldalon sütési kiegészítők széles választékát kínáljuk, amelyek remek ajándékok minden otthoni cukrász számára. Itt megtalálja:

  • cukormáz és díszítő spatulák más néven mázspatulák és palettakések - a krém vagy máz egyenletes eloszlatására szolgáló eszközök a sütemények felületén
  • cukrászsütemény hüvelyek más néven tészta- vagy piperezacskók, amelyek tökéletesen alkalmasak sütemények, torták és előételek díszítésére, gyakran sokféle tippel
  • tortaszervírozók amelyekkel a felszolgálás egy szelet tortát... egy szelet tortát tesznek
  • egyéb kiegészítők a sütemények készítéséhez és díszítéséhez, mint például hullámos kör alakú kivágókészlet, sütőszettek és apró eszközök, amelyek hasznosak lehetnek a sütés és díszítés során - akár csak szórakozásból, akár a gyerekekkel együtt, akár komolyan veszed a sütést és díszítést

Vannak olyan márkák a Kulina oldalon, amelyek igazán komolyan veszik a sütemények elkészítését és díszítését. A spanyol Lekue márka színes sütési kiegészítőket kínál az egész család számára, és ha mindig is arról álmodott, hogy olyan legyen, mint egy francia séf, érdemes beszereznie a sütési kiegészítőket de Buyer márka.

Mi az alapszabály a torták királyi cukormázzal való díszítésére?

Ezt 10 másodperces szabálynak hívják (bár egyesek szerint 15 másodpercnek kellene lennie), és ezzel ellenőrizheted, hogy a cukormáz állaga megfelelő-e. Mindössze annyit kell tenned, hogy fogsz egy vajkést, és a hegyét végighúzod a cukormáz felületén, körülbelül 2,5 cm mélyre engedve a kést. Ezután lassan számoljon el 10-ig. Ha a cukormáz felülete 10 másodperc alatt visszaolvad, a cukormáz készen áll a felhasználásra.

Ha pedig komolyan gondolja a sütést, gondoskodjon a szükséges tortaformákról, egy nehéz állítható sodrófa, egy elegáns kötényről és konyhai kesztyűről, amely megvédi a kezét a hőtől. Nos, a kesztyű nagyon fontos, hiszen a tortád díszítéséhez szükséged lesz a kezedre!