de Buyer MINERAL B serpenyő, 26 cm, fa fogantyús
Kód: DB571026Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
A francia klasszikus de Buyer a B Bois főzőedények és edények új, szénacél és bükkfa kombinációjából készült sorozatával jelentkezik.
A Mineral B Bois serpenyőcsaládot méhviasz alapú bevonattal egészítették ki az extra tapadásmentesség érdekében. Ez megvédi őket az oxidációtól, és növeli a serpenyők természetes tapadásgátló tulajdonságait, amelyek minden egyes használattal javulnak. A serpenyőket minden típusú főzési forráshoz tervezték, beleértve az indukciós főzést is. Az ásványi B-acél serpenyők 100%-ban természetesek, ÖKO-logikusak és újrahasznosíthatók. A serpenyők fogantyúi minőségi bükkfából készültek, és méhviasszal is védettek.
Mineral B Bois serpenyők röviden:
- A serpenyők ideálisak húsok vagy zöldségek sütéséhez és grillezéshez, ropogós palacsintákhoz és tökéletes omlettekhez.
- Az acél 100%-ban természetes, méhviasz alapú bevonattal.
- A Mineral B Bois serpenyők nem rendelkeznek mesterséges tapadásmentes felülettel, nem tartalmaznak PFOA-t vagy PTFE-t.
- Hozzáadott vegyi anyagok nélkül - környezetbarát.
- A serpenyők nagyon magas hőmérsékleten is használhatók, amelynél az elkészített ételek gyorsan visszahúzódnak, és nem vesznek el vitaminok és tápanyagok.
- Minél többet használják a serpenyőt, annál jobbak a tapadásgátló tulajdonságai.
- Kiváló hővezető képesség.
- Robusztus kialakítás, nagyon hosszú élettartam.
- Ne mossuk mosogatógépben
Hogyan kell gondoskodni a serpenyőkről MINERAL B:
- Az acél serpenyők de Buyer egy életre szóló serpenyők, és élethosszig tartó garanciával is rendelkeznek. Ez azonban nem vonatkozik a visszaélésszerű használatból eredő kárigényekre. Kérjük, az első használat előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat.
- Az acél természetes anyag, és a serpenyők kézzel készülnek. Ezért lehetnek kisebb természetes esztétikai hibáik.
- Mielőtt először használná a serpenyőt, csomagolja ki az eredeti csomagolásból, és mosogassa el szivaccsal, forró folyó víz alatt. Távolítsa el a viaszt a serpenyő külsejéről, hogy elkerülje a főzőlap szennyeződését, majd szárítsa meg a serpenyőt.
- Égesse ki a serpenyőt, az eljárást a jobb oldali videón láthatja. Kapcsolja be a főzőlapot maximális teljesítményre, és helyezze rá a serpenyőt. Öntsön kb. 1-2 mm olajat a serpenyőbe, és hagyja addig melegedni, amíg az olaj füstölni nem kezd = az égés befejeződik (égés közben forgassa a serpenyőt, hogy az olaj a belső oldalára is jusson, a serpenyő alja helyenként sötétedni kezd).
- Hagyja a serpenyőt kihűlni, és törölje le a maradék olajat egy szalvétával vagy ruhával, ne mossa le, hogy megőrizze a védőfóliát és megakadályozza a rozsdát, a serpenyő készen áll a használatra.
- Használat után csak törölje le a serpenyőt papírtörlővel, az olajozott felület megvédi a serpenyőt. Száraz helyen tárolandó.
- Csak kivételesen használjon mosószereket és NEVER tegye a serpenyőt a mosogatógépbe vagy hagyja beázni!!!
A serpenyő fokozatos sötétedése természetes, ami jobb tapadásmentes felületet biztosít. Az esetlegesen kialakult rozsdát egy szivacs durva oldalával el lehet távolítani, majd beolajozni, ez nem ok a pancsolásra.
Acél serpenyő és indukció:
Az acél (vas) nagyon reaktív hővezető, ezért indukciós fűtőképessége kivételes. Ezért kérjük, tartsa be az indukciós tűzhelyre vonatkozó alábbi utasításokat:
- ne használja a maximális teljesítményt. Még az indukció alacsonyabb teljesítménye is elegendő a nagyszerű barnuláshoz
- ne használja a booster funkciót (a fűtés gyors indítása)
- ne melegítse túl a serpenyőt, ha üres
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Univerzális serpenyők |
---|---|
Jótállás: | 2 év |
Súly: | 1.93 kg |
Anyag: | Acél |
Méret: | 26 cm |
Darabszám: | 1 db |
Tulajdonságok: | Indukcióra alkalmas |
Terméktípus: | Univerzális serpenyő |
Sorozat: | de Buyer Mineral B Element B Bois |
Margin: | B |
K překladu: | CZ AUTO |
Gyártó: | de Buyer |
Margin-category: | A |
How to season a carbon steel pan?
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. |