Wok CARBONE PLUS 36 cm, acél, de Buyer
Kód: DB511435Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Egy újabb termék de Buyer márka minőségi serpenyői közül, amely világszerte elismert, különösen a szakmai szférában, ahol az acél serpenyők nagyon népszerűek pótolhatatlan tulajdonságaik miatt, a húst vagy zöldséget sütéséhez. Ugyanez vonatkozik a Carbone Plus acél serpenyőkre, amelyek szinte elpusztíthatatlanok, gyorsan felmelegednek és tökéletesen vezetik a hőt. 2,5 - 3 mm anyagvastagság jellemzi őket, és minden főzőlapra alkalmasak, beleértve az indukciót is.
A Carbone Plus wok serpenyőt kifejezetten az indukciós főzőlapokhoz és az egészséges, kevés zsírt igénylő főzéshez tervezték. Tökéletesen kerek acélfelülete nem deformálódik, ellenáll a karcolásoknak. A serpenyő használat közben elsötétedik, így felülete tapadásmentes lesz.
- Kiváló minőségű acél vegyi adalékok nélkül, PTFE és PFOA
- A felhasznált acél 100% -ban természetes anyag
- Grillezésre, sütésre alkalmas serpenyők
- Minél többet használják az edényt, annál jobbak lesznek a tapadásmentes tulajdonságai
- Karcálló, fémeszközök használatának lehetősége
- Kiváló hővezető képesség
- Robusztus kialakítás, nagyon hosszú élettartam
- FIGYELEM! Csak a de Buyer Carbone Plus wok serpenyős állvánnyal használható!
Az acél edények helyes használata:
Első használat előtt: öblítse le a serpenyőt forrásban lévő vízzel és jól szárítsa meg. Öntsünk olajat a serpenyőbe körülbelül 1 mm magasságig, és melegítsük körülbelül 5 percig. Öntse ki az olajat, és törölje le a serpenyőt egy konyhai törlővel. Minél gyakrabban használja a serpenyőt, annál jobb lesz a főzési eredmény. Minél sötétebb a belső felület, annál jobb a tapadásmentes tulajdonság. Az edényt ne mossa mosogatógépben, mert elveszíti tapadásgátló tulajdonságait és korrodálódik.
Főzés: melegítsük fel az edényt kevés olajjal. Ha elég forró, süssük át az ételt mindkét oldalát. Csökkentse a hőmérsékletet, és szükség szerint fejezze be a sütést.
Kezelés használat után: Távolítsa el az ételmaradékokat, és öblítse le az edényt forrásban lévő vízzel. Ezután azonnal törölje le száraz ruhával, hogy a serpenyő megőrizze tulajdonságait, és megakadályozza a rozsdásodást.
Tisztítás és karbantartás: használjon durva tengeri sót (víz nélkül), tegyen egy serpenyőbe és melegítse magas hőmérsékleten 1:30 percig. Ezután törölje le papírtörlővel. A durva tengeri só eltávolítja a megsült maradványokat és a nem kívánt szagokat. Ezután olajozzuk és száraz helyen tároljuk.
FIGYELEM! Soha ne hagyja a serpenyőt áztatni. Amikor az étel megég, durva szivaccsal dörzsölje meg az edényt. Mosogatógépben ne mossa!
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Wok serpenyők |
---|---|
Jótállás: | 2 év |
Súly: | 1.46 kg |
Anyag: | Acél |
Méret: | 36 cm |
Darabszám: | 1 db |
Tulajdonságok: | Indukcióra alkalmas |
Terméktípus: | WOK serpenyő |
Sorozat: | de Buyer Carbone Plus |
Margin: | D |
K překladu: | CZ AUTO |
Gyártó: | de Buyer |
Margin-category: | A |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. |