Casserole fazekak

összesen 24 termék
Lábas MAMI 24 cm, rozsdamentes acél, Alessi
67 800 Ft
ALSG10224
Lábas MAMI 28 cm, rozsdamentes acél, Alessi
76 320 Ft
ALSG10228
Lábas ALCHIMY 24 cm, ezüst, rozsdamentes acél, de Buyer DB3502405
Fazék MAMI 24 cm, ezüst, Alessi
72 060 Ft –6 %
67 490 Ft
ALSG10124
Lábas PROFESSIONAL "S" 20 cm, fedővel, Zwilling
37 770 Ft
ZW71082200
Lábas ORIGINAL-PROFI COLLECTION 24 cm, 4,6 l, Fissler FS84138240000
Lábas PROFESSIONAL "S" 24 cm, fedővel, Zwilling
43 130 Ft
ZW71082240
Fazék MAMI 16 cm, rozsdamentes acél, Alessi
51 170 Ft
ALSG10116
Fazék EDO 16 cm, 1,3 l, rozsdamentes acél, Alessi
36 240 Ft
ALPU10116
Lábas EDO 28 cm, rozsdamentes acél, Alessi
53 300 Ft
ALPU10228
Fazék EDO 24 cm, 5 l, rozsdamentes acél, Alessi
53 300 Ft –6 %
49 890 Ft
ALPU10124
Lábas PRO 20 cm, Zwilling
47 010 Ft
ZW65122200
Lábas PROFESSIONAL "S" 16 cm, fedővel, Zwilling
30 670 Ft
ZW71082160
Alacsony lábas VISEO 20 cm, ezüst, rozsdamentes acél, Fissler FS84127200010
Magas lábas VISEO 24 cm, ezüst, rozsdamentes acél, Fissler FS84117240010
Magas lábas VISEO 16 cm, ezüst, rozsdamentes acél, Fissler FS84117160010
Lábas CONVIVIO 24 cm, 5,4 l, rozsdamentes acél, Alessi ALDC10124
Lábas SAN FRANCISCO 16 cm, 1,4 l, Fissler
21 690 Ft
FS40123160000
Lábas EDO 24 cm, rozsdamentes acél, Alessi
44 770 Ft
ALPU10224
Lábas PRO 16 cm, fedővel, Zwilling
44 110 Ft
ZW65122160
Magas lábas PURE 20 cm, ezüst, rozsdamentes acél, Fissler FS86114200000

Lábasok – kicsi, de nélkülözhetetlen edények minden konyhában

Mik azok a lábasok?

A lábasok alacsony falú edények, amelyek általában tűzhelyen és sütőben is használhatók. Inkább szélesebbek, mint magasak, és általában fedéllel és két kis fogantyúval rendelkeznek. Gyakran nevezik őket alacsony falú edénynek, lábasnak, francia edénynek vagy holland kemencének.

Mire használható a lábas?

A lábasok nagyon sokoldalúak, és minden konyhában nélkülözhetetlenek. A következőkre használhatók:

  • levesek, pörköltek, sültek, szószok főzésére
  • egytálételek elkészítésére sütőben
  • kis adag ételek felmelegítésére
  • egy vagy két ember számára készítendő ételek főzésére

Melyik lábast válasszuk?

A Kulinában a lábasok széles választékát kínáljuk, különböző anyagokból, megbízható márkák által gyártott és különböző dizájnhoz tervezve. Ha nem tudja, melyik lábast válassza, olvassa el a teljes vásárlási útmutatónkat az edényekről itt , és tekintse megWMF, Zwilling, Tefal vagy Smeglábasainkat.

Tippünk: Ha kis, alacsony falú lábast keres, nézze meg a WMF Mini kollekcióját, amely alacsony falú edényeket gyárt kiváló minőségű és rendkívül tartós Cromargan® anyagból (18/10 rozsdamentes acél) és univerzális TransTherm® talppal, amely minden típusú tűzhelyhez alkalmas. A magasfényű felület pedig minden bizonnyal némi eleganciát ad konyhájának!

Hogyan vigyázz az edényekre?

Tudja, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol új edényeket? Néha gyakrabban veszünk autót, mint edényeket! Ezért érdemes beruházni a kiváló minőségű edényekbe, és évekig élvezni a funkcionalitásukat, minden főzés során. Ha pedig pénzt fektet be jó minőségű edényekbe, akkor ügyeljen az edények megfelelő gondozására is. Hogyan kell vigyázni az edényekre?

  • Mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye az edényeket mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, helyette fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon,
  • ne hagyja a koszosan az edényeket éjszakára, illetve ne áztassa őket hosszú ideig (különösen a rozsdamentes acél edényeket),
  • ha szeretne megszabadulni a foltoktól a rozsdamentes acél edények felületén, tisztítsa meg őket rozsdamentes acélra kifejlesztett tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámia bevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.,
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas edényben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.