Casserole fazekak

összesen 54 termék
Lábas M'COOK 24 cm, üvegtetővel, Mauviel
129 900 Ft
ML523075
Lábas MINI 14 cm, WMF
Lábas MINI 14 cm, WMF
Raktáron (2 db)
14 590 Ft
WM0714766040
Lábas MINI 16 cm, WMF
Lábas MINI 16 cm, WMF
Raktáron (1 db)
16 790 Ft
WM0716766040
Lábas M'COOK 24 cm, MAUVIEL
130 900 Ft
ML523025
Lábas 28 cm, öntömörítő fedéllel, fekete, öntöttvas, Staub ST12612825
Lábas MAMI 24 cm, rozsdamentes acél, Alessi
67 800 Ft
ALSG10224
Lábas CHISTERA 24 cm, sötétkék, öntöttvas, Staub
102 300 Ft
ST12612491
Lábas AFFINITY 24 cm, tálakkal, de Buyer
127 300 Ft
DB374124
Lábas MAMI 28 cm, rozsdamentes acél, Alessi
76 320 Ft
ALSG10228
Lábas ALCHIMY 24 cm, ezüst, rozsdamentes acél, de Buyer DB3502405
Fazék MAMI 24 cm, ezüst, Alessi
72 060 Ft –6 %
67 490 Ft
ALSG10124
Lábas PROFESSIONAL "S" 20 cm, fedővel, Zwilling
37 770 Ft
ZW71082200
Lábas DIAMOND LITE PRO 22 x 22 cm, titánium, WOLL
53 790 Ft
WL10222DLP
Lábas ORIGINAL-PROFI COLLECTION 24 cm, 4,6 l, Fissler FS84138240000
Lábas DIAMOND LITE PRO 26 x 26 cm, titanium, WOLL
59 390 Ft
WL10262DLP
Lábas TWIN CLASSIC 20 cm, Zwilling
43 790 Ft
ZW40912200
Lábas PROFESSIONAL "S" 24 cm, fedővel, Zwilling
43 130 Ft
ZW71082240
Lábas PASSION 24 cm, Zwilling
55 600 Ft
ZW66062240
Fazék MAMI 16 cm, rozsdamentes acél, Alessi
51 170 Ft
ALSG10116
Fazék EDO 16 cm, 1,3 l, rozsdamentes acél, Alessi
36 240 Ft
ALPU10116
Lábas EDO 28 cm, rozsdamentes acél, Alessi
53 300 Ft
ALPU10228
Fel
További termékek

Lábasok – kicsi, de nélkülözhetetlen edények minden konyhában

Mik azok a lábasok?

A lábasok alacsony falú edények, amelyek általában tűzhelyen és sütőben is használhatók. Inkább szélesebbek, mint magasak, és általában fedéllel és két kis fogantyúval rendelkeznek. Gyakran nevezik őket alacsony falú edénynek, lábasnak, francia edénynek vagy holland kemencének.

Mire használható a lábas?

A lábasok nagyon sokoldalúak, és minden konyhában nélkülözhetetlenek. A következőkre használhatók:

  • levesek, pörköltek, sültek, szószok főzésére
  • egytálételek elkészítésére sütőben
  • kis adag ételek felmelegítésére
  • egy vagy két ember számára készítendő ételek főzésére

Melyik lábast válasszuk?

A Kulinában a lábasok széles választékát kínáljuk, különböző anyagokból, megbízható márkák által gyártott és különböző dizájnhoz tervezve. Ha nem tudja, melyik lábast válassza, olvassa el a teljes vásárlási útmutatónkat az edényekről itt , és tekintse megWMF, Zwilling, Tefal vagy Smeglábasainkat.

Tippünk: Ha kis, alacsony falú lábast keres, nézze meg a WMF Mini kollekcióját, amely alacsony falú edényeket gyárt kiváló minőségű és rendkívül tartós Cromargan® anyagból (18/10 rozsdamentes acél) és univerzális TransTherm® talppal, amely minden típusú tűzhelyhez alkalmas. A magasfényű felület pedig minden bizonnyal némi eleganciát ad konyhájának!

Hogyan vigyázz az edényekre?

Tudja, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol új edényeket? Néha gyakrabban veszünk autót, mint edényeket! Ezért érdemes beruházni a kiváló minőségű edényekbe, és évekig élvezni a funkcionalitásukat, minden főzés során. Ha pedig pénzt fektet be jó minőségű edényekbe, akkor ügyeljen az edények megfelelő gondozására is. Hogyan kell vigyázni az edényekre?

  • Mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye az edényeket mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, helyette fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon,
  • ne hagyja a koszosan az edényeket éjszakára, illetve ne áztassa őket hosszú ideig (különösen a rozsdamentes acél edényeket),
  • ha szeretne megszabadulni a foltoktól a rozsdamentes acél edények felületén, tisztítsa meg őket rozsdamentes acélra kifejlesztett tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámia bevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.,
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas edényben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.