Casserole fazekak

összesen 55 termék
Lábas DUETTO+ G7194655 24 cm, 5 l, fedővel, Tefal
15 790 Ft
TEFG7194655
Lábas FUNCTION 4 24 cm, WMF
66 790 Ft
WM0760246380
Lábas DUETTO+ G7194455 20 cm, 3 l, fedővel, Tefal
12 290 Ft
TEFG7194455
Lábas MINI 14 cm, WMF
Lábas MINI 14 cm, WMF
Raktáron (4 db)
14 760 Ft
WM0714766040
Lábas AFFINITY 24 cm, tálakkal, de Buyer
127 300 Ft –35 %
82 210 Ft
DB374124
Lábas 28 cm, grafit szürke, öntöttvas, Staub
103 270 Ft
ST12612818
Lábas M'COOK 24 cm, üvegtetővel, Mauviel
124 290 Ft
ML523075
Lábas M'COOK 24 cm, MAUVIEL
130 900 Ft –5 %
123 530 Ft
ML523025
Alacsony lábas CONVIVIO 28 cm, 3,7 l, rozsdamentes acél, Alessi ALDC10228
Lábas MAMI 28 cm, rozsdamentes acél, Alessi
76 320 Ft
ALSG10228
Lábas ORIGINAL-PROFI COLLECTION 20 cm, 2,6 l, Fissler FS84138200000
Lábas AIR E2548955 30 x 23 cm, 5,7 l, piros, alumínium, Tefal TEF2100127039
Lábas CONVIVIO 20 cm, 3,1 l, rozsdamentes acél, Alessi ALDC10120
Lábas TWIN CLASSIC 20 cm, Zwilling
43 350 Ft
ZW40912200
Lábas TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, titán, WOLL
55 790 Ft –21 %
43 710 Ft
WL1028N
Lábas PROFESSIONAL "S" 24 cm, fedővel, Zwilling
43 130 Ft –5 %
40 590 Ft
ZW71082240
Fazék MAMI 24 cm, ezüst, Alessi
72 060 Ft –6 %
67 490 Ft
ALSG10124
Magas lábas PURE 24 cm, ezüst, rozsdamentes acél, Fissler FS86114240000
Fel
További termékek

Lábasok – kicsi, de nélkülözhetetlen edények minden konyhában

Mik azok a lábasok?

A lábasok alacsony falú edények, amelyek általában tűzhelyen és sütőben is használhatók. Inkább szélesebbek, mint magasak, és általában fedéllel és két kis fogantyúval rendelkeznek. Gyakran nevezik őket alacsony falú edénynek, lábasnak, francia edénynek vagy holland kemencének.

Mire használható a lábas?

A lábasok nagyon sokoldalúak, és minden konyhában nélkülözhetetlenek. A következőkre használhatók:

  • levesek, pörköltek, sültek, szószok főzésére
  • egytálételek elkészítésére sütőben
  • kis adag ételek felmelegítésére
  • egy vagy két ember számára készítendő ételek főzésére

Melyik lábast válasszuk?

A Kulinában a lábasok széles választékát kínáljuk, különböző anyagokból, megbízható márkák által gyártott és különböző dizájnhoz tervezve. Ha nem tudja, melyik lábast válassza, olvassa el a teljes vásárlási útmutatónkat az edényekről itt , és tekintse megWMF, Zwilling, Tefal vagy Smeglábasainkat.

Tippünk: Ha kis, alacsony falú lábast keres, nézze meg a WMF Mini kollekcióját, amely alacsony falú edényeket gyárt kiváló minőségű és rendkívül tartós Cromargan® anyagból (18/10 rozsdamentes acél) és univerzális TransTherm® talppal, amely minden típusú tűzhelyhez alkalmas. A magasfényű felület pedig minden bizonnyal némi eleganciát ad konyhájának!

Hogyan vigyázz az edényekre?

Tudja, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol új edényeket? Néha gyakrabban veszünk autót, mint edényeket! Ezért érdemes beruházni a kiváló minőségű edényekbe, és évekig élvezni a funkcionalitásukat, minden főzés során. Ha pedig pénzt fektet be jó minőségű edényekbe, akkor ügyeljen az edények megfelelő gondozására is. Hogyan kell vigyázni az edényekre?

  • Mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye az edényeket mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, helyette fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon,
  • ne hagyja a koszosan az edényeket éjszakára, illetve ne áztassa őket hosszú ideig (különösen a rozsdamentes acél edényeket),
  • ha szeretne megszabadulni a foltoktól a rozsdamentes acél edények felületén, tisztítsa meg őket rozsdamentes acélra kifejlesztett tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámia bevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.,
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas edényben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.