odpocet
4 nap
4 óra
58 perc
55 másodperc

Casserole fazekak

Filterek megjelenítése
Filterek megjelenítése
Válogassa szét
összesen 16 termék
Ruffoni Filterek megszüntetése
Ruffoni CON CUORE alacsony lábas, 28 cm, ezüst, réz
–15 %
166 200 Ft
195 600 Ft
Promo
RUFCRB2809XL
Ruffoni OPUS CUPRA lábas, 20 cm, réz
–15 %
206 700 Ft
243 200 Ft
Promo
RUFOCA2012X
Ruffoni CON CLASSE lábas, 24 cm, réz
–15 %
194 500 Ft
228 900 Ft
Promo
RUFCLA2412XL
Ruffoni OPUS PRIMA alacsony lábas, 26 cm, ezüst, rozsdamentes acél
–15 %
RUFOPA2609X
Ruffoni CON CUORE lábas, 18 cm, ezüst, réz
–15 %
104 200 Ft
122 700 Ft
Promo
RUFCRA1807XL
Ruffoni CON CLASSE lábas, 20 cm, réz
–15 %
138 800 Ft
163 400 Ft
Promo
RUFCLA2009XL
Ruffoni CON CLASSE alacsony lábas, 24 cm, réz
–15 %
157 200 Ft
185 000 Ft
Promo
RUFCLB2408XL
Ruffoni OPUS CUPRA alacsony lábas, 30 cm, réz
–15 %
318 500 Ft
374 800 Ft
Promo
RUFOCA3009X
Ruffoni OPUS CUPRA alacsony lábas, 26 cm, réz
–15 %
271 900 Ft
319 900 Ft
Promo
RUFOCA2609X
Ruffoni CON CLASSE lábas, 16 cm, réz
–15 %
108 700 Ft
127 900 Ft
Promo
RUFCLA1607XL
Ruffoni CON CLASSE lábas, 18 cm, réz
–15 %
120 400 Ft
141 700 Ft
Promo
RUFCLA1807XL
Ruffoni CON CUORE alacsony lábas, 24 cm, ezüst, réz
–15 %
134 300 Ft
158 100 Ft
Promo
RUFCRB2408XL
Kategory
Ruffoni CON CUORE lábas, 16 cm, ezüst, réz
–15 %
95 280 Ft
112 100 Ft
Promo
RUFCRA1607XL
Ruffoni CON CUORE lábas, 22 cm, ezüst, réz
–15 %
132 000 Ft
155 400 Ft
Promo
RUFCRA2210XL
Ruffoni CON CUORE lábas, 24 cm, ezüst, réz
–15 %
170 700 Ft
200 900 Ft
Promo
RUFCRA2412XL
Ruffoni OPUS PRIMA alacsony lábas, 30 cm, ezüst, rozsdamentes acél
–15 %
RUFOPA3009X

Lábasok – kicsi, de nélkülözhetetlen edények minden konyhában

Mik azok a lábasok?

A lábasok alacsony falú edények, amelyek általában tűzhelyen és sütőben is használhatók. Inkább szélesebbek, mint magasak, és általában fedéllel és két kis fogantyúval rendelkeznek. Gyakran nevezik őket alacsony falú edénynek, lábasnak, francia edénynek vagy holland kemencének.

Mire használható a lábas?

A lábasok nagyon sokoldalúak, és minden konyhában nélkülözhetetlenek. A következőkre használhatók:

  • levesek, pörköltek, sültek, szószok főzésére
  • egytálételek elkészítésére sütőben
  • kis adag ételek felmelegítésére
  • egy vagy két ember számára készítendő ételek főzésére

Melyik lábast válasszuk?

A Kulinában a lábasok széles választékát kínáljuk, különböző anyagokból, megbízható márkák által gyártott és különböző dizájnhoz tervezve. Ha nem tudja, melyik lábast válassza, olvassa el a teljes vásárlási útmutatónkat az edényekről itt , és tekintse megWMF, Zwilling, Tefal vagy Smeglábasainkat.

Tippünk: Ha kis, alacsony falú lábast keres, nézze meg a WMF Mini kollekcióját, amely alacsony falú edényeket gyárt kiváló minőségű és rendkívül tartós Cromargan® anyagból (18/10 rozsdamentes acél) és univerzális TransTherm® talppal, amely minden típusú tűzhelyhez alkalmas. A magasfényű felület pedig minden bizonnyal némi eleganciát ad konyhájának!

Hogyan vigyázz az edényekre?

Tudja, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol új edényeket? Néha gyakrabban veszünk autót, mint edényeket! Ezért érdemes beruházni a kiváló minőségű edényekbe, és évekig élvezni a funkcionalitásukat, minden főzés során. Ha pedig pénzt fektet be jó minőségű edényekbe, akkor ügyeljen az edények megfelelő gondozására is. Hogyan kell vigyázni az edényekre?

  • Mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye az edényeket mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, helyette fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon,
  • ne hagyja a koszosan az edényeket éjszakára, illetve ne áztassa őket hosszú ideig (különösen a rozsdamentes acél edényeket),
  • ha szeretne megszabadulni a foltoktól a rozsdamentes acél edények felületén, tisztítsa meg őket rozsdamentes acélra kifejlesztett tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámia bevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.,
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas edényben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.

Látogatott termékek

97.09%
a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot.
Elégedettség a bolttal:
Szállítási idő:
A bolt áttekinthetősége:
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A(z) Kulina.hu elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján.