Csapos eszközök
Csapos eszközök - készítsd el a koktéljaidat, mint egy profi
Miért van szükség szerszámokra a pultosoknál?
Egy gyakori mondás szerint a csapos csak annyira jó, mint az eszközei. Ezért minden bárnak rendelkeznie kell a szükséges és elegendő eszközzel és felszereléssel a jó működéshez. Ezek a szerszámok a szerszámtól és a tervezett felhasználástól függően számos anyagból, például rozsdamentes acélból, műanyagból, fából, üvegből stb. készülhetnek.
Mindenhez megfelelő eszközökre van szükség, hogy jó legyen, és ez alól az italok felszolgálása sem kivétel. A megfelelő bártender eszközök nélkül az italok nem lesznek olyan finomak, több időt kell a vendégek kiszolgálásával töltenie, és végső soron az elégedettség és a nyereség is szenvedni fog. A legjobb bárfelszerelés segíthet a nagyszerű koktélok keverésében, préselésében, szűrésében és kiöntésében, akár kezdő csapos, akár tapasztalt mester vagy.
Gondosan válogattuk ki a legjobb minőségű tételeket olyan jól ismert cégektől, mint a Philippi, Blomus, és WMF hogy ezt még egyszerűbbé és izgalmasabbá tegyük az Ön számára.
Milyen pultos eszközök állnak rendelkezésre a Kulina oldalon ?
Kulina a pultos eszközök gyűjteményével látta el Önt, hogy biztosítsa a hatékony bárműködést és növelje a vendégek elégedettségét. A következő eszközöket találja weboldalunkon:
- Shaker; az összetevők összekeverésére és az italok hűtésére szolgál.
- Bárkanál; a hozzávalók összekeverésére és az összetevők kimérésére szolgál.
- Jiggerek; az összetevők pontos kimérésére szolgálnak.
- Kiöntők; az italok kiöntésekor a folyadék áramlásának szabályozására szolgálnak.
- Palacknyitók; sörös, boros és üdítős palackok kinyitásához használatosak.
- Dugók; az italos üvegek lezárására és a kiömlések megakadályozására szolgálnak.
- Hamutartók; cigarettacsikkek és egyéb dohányzóanyagok tárolására szolgálnak.
Kínálunk pultos készleteket is, amelyek több eszközt tartalmaznak egy készletben. Ezekkel a megfelelő eszközökkel ízletes és figyelemfelkeltő koktélokat készíthet, amelyek elkápráztatják látogatóit.
Hogyan tudom megfelelően karbantartani a bárszerszámokat?
Először is, minden használat után a lehető leghamarabb tisztítsa meg a szerszámait, nem súrolószeres anyagokkal és meleg vízzel, enyhe mosószerrel a karcolások elkerülése érdekében.
A rozsda és a korrózió elkerülése érdekében gyakran ajánlott a kézi tisztítás. Az alapos szárítás szintén elengedhetetlen. Ezután tegye a szerszámait egy erre a célra szolgáló szervezőbe vagy tárolóba.
A balesetek megelőzése érdekében óvatosan használja a szerszámokat, szükség szerint kenje be a mozgó alkatrészeket, és ne tárolja őket nedves vagy zsúfolt tárolóhelyeken.
Ezek a tippek segítenek abban, hogy a bártender eszközeit a legjobb formában tartsa, hogy azok továbbra is az Ön hasznára legyenek a végtelen keverési munkamenetek során.