odpocet
5 nap
2 óra
13 perc
22 másodperc

Csontozókések

Filterek megjelenítése
Filterek megjelenítése
Válogassa szét
összesen 18 termék
Csontozó kés SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 13 cm, Dellinger DNGRKHOK55B
Csontozó kés SANDVIK GREEN NORTHERN SUN 16,5 cm, Dellinger DNGRKH169
Csontozó kés CLASSIC 10 cm, Wüsthof
39 450 Ft
WU4601
Csontozó kés CLASSIC 14 cm, Wüsthof
39 450 Ft
WU4602
Csontozó kés FOUR STAR 14 cm, Zwilling
31 490 Ft
ZW31086141
Csontozó kés 15 cm, Victorinox
10 020 Ft
VN5666315
Csontozó kés SEBRA 16 cm, Forged
29 310 Ft
FORGEDSDV625037
Csontozó kés CLASSIC IKON CREME 14 cm, Wüsthof
52 830 Ft
WU46160
Csontozó kés CARBON FRAGMENT 15 cm, fekete, Dellinger DNGRH140B
Csontozó kés CLASSIC 18 cm, Wüsthof
43 960 Ft
WU1030103818
Csontozó kés ZEN 15 cm, fekete, Yaxell
63 610 Ft
YAX35506
Kategory
Csiszolókés PINK SPIRIT 9 cm, pink, F.DICK
21 940 Ft
FDCK817470979
Csiszolókés SEBRA 8,5 cm, Forged
22 000 Ft
FORGEDSDV625006
Csontozó kés CLASSIC 16 cm, Wüsthof
43 960 Ft
WU4603
GO FOR GOLD faragókés, 21 cm, F.DICK
46 290 Ft
FDCK814562180

Kések a csontozáshoz - pontosan az, amire a húsok kicsontozásához szüksége van

Mi az a csontozó kés?

A csontozókés a konyhakések egy olyan típusa, amelynek hosszú, vékony, hajlékony, éles hegyű pengéje van. Hús-, hal- és baromfihúsok kicsontozására, valamint a hús és a hal bőrének eltávolítására használják. A csontozókéseknek rendkívül élesnek kell lenniük, és minél tovább maradnak élesek, annál tartósabbak.

Hogyan ápoljam a csontozókésemet?

Annak ellenére, hogy a csontozókések többsége rozsdamentes acélból készül, amely meglehetősen ellenálló a rozsdával szemben, a víz mégis kölcsönhatásba léphet a pengével vagy a fa markolattal. Ezért ajánlatos a csontozókéseket használat után azonnal kézzel megtisztítani és megszárítani, ahogyan a konyhai kések többségét is. A kést tisztítás után is megfelelően kell tárolni, mégpedig úgy, hogy a tisztítás után egy késblokkba vagy mágneses állványra helyezi.

Hogyan tarthatom élesen a csontozókést?

A csontozókés pengéjének épsége megőrzéséhez két dolgot kell észben tartania.

  • késbarát vágódeszka amely nem tompítja a kést. A legjobb választás a fából vagy bambuszból készült vágódeszka vagy a kiváló minőségű műanyagból készült vágódeszka, amelyet a következő helyeken találhat meg Kulina
  • rendszeresen élesítse a csontozó kését. A nem fogazott pengét a következő boltokban kapható késélezővel élezheti meg Kulina
  • soha ne tegye a csontozókést a mosogatógépbe. Öblítse le a pengét meleg, szappanos vízben, futtasson végig egy puha ruhát az élén, és azonnal szárítsa meg

Mi különbözteti meg a filézőkést a csontozókéstől?

A filézőkések rugalmasságukról és borotvaéles pengéikről híresek, és a halak vágására és a csontok eltávolítására szolgálnak. A csontozó kések jobb választás keményebb húsok, például sertés-, marha- vagy csirkehúsok esetében.

Webáruházunkban olyan gyártók kiváló minőségű csontozókéseit szerezheti be, mint a F. DIKCK, Wusthof, és Dellinger. Ha sok húst készít a konyhájában, érdemes megnéznie néhány masszívabb pengét, beleértve a hentes- és bárdkéseket, és olvassa el itt a konyhakésekről szóló vásárlási útmutatónkat.

97.07%
a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot.
Elégedettség a bolttal:
Szállítási idő:
A bolt áttekinthetősége:
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A(z) Kulina.hu elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján.