odpocet
3 nap
5 óra
36 perc
49 másodperc

Csontozókések

Filterek megjelenítése
Filterek megjelenítése
Válogassa szét
összesen 6 termék
WÜSTHOF Filterek megszüntetése
Csontozó kés CLASSIC IKON CREME 14 cm, Wüsthof
–15 %
44 900 Ft
52 830 Ft
Promo
WU46160
Csontozó kés CLASSIC 14 cm, Wüsthof
–15 %
33 530 Ft
39 450 Ft
Promo
WU4602
Csontozó kés CLASSIC 10 cm, Wüsthof
–15 %
33 530 Ft
39 450 Ft
Promo
WU4601
Csontozó kés CLASSIC IKON 14 cm, Wüsthof
–15 %
44 900 Ft
52 830 Ft
Promo
WU4616
Csontozó kés CLASSIC 16 cm, Wüsthof
–15 %
37 360 Ft
43 960 Ft
Promo
WU4603
Csontozó kés CLASSIC 18 cm, Wüsthof
–15 %
37 360 Ft
43 960 Ft
Promo
WU1030103818

Kések a csontozáshoz - pontosan az, amire a húsok kicsontozásához szüksége van

Mi az a csontozó kés?

A csontozókés a konyhakések egy olyan típusa, amelynek hosszú, vékony, hajlékony, éles hegyű pengéje van. Hús-, hal- és baromfihúsok kicsontozására, valamint a hús és a hal bőrének eltávolítására használják. A csontozókéseknek rendkívül élesnek kell lenniük, és minél tovább maradnak élesek, annál tartósabbak.

Hogyan ápoljam a csontozókésemet?

Annak ellenére, hogy a csontozókések többsége rozsdamentes acélból készül, amely meglehetősen ellenálló a rozsdával szemben, a víz mégis kölcsönhatásba léphet a pengével vagy a fa markolattal. Ezért ajánlatos a csontozókéseket használat után azonnal kézzel megtisztítani és megszárítani, ahogyan a konyhai kések többségét is. A kést tisztítás után is megfelelően kell tárolni, mégpedig úgy, hogy a tisztítás után egy késblokkba vagy mágneses állványra helyezi.

Hogyan tarthatom élesen a csontozókést?

A csontozókés pengéjének épsége megőrzéséhez két dolgot kell észben tartania.

  • késbarát vágódeszka amely nem tompítja a kést. A legjobb választás a fából vagy bambuszból készült vágódeszka vagy a kiváló minőségű műanyagból készült vágódeszka, amelyet a következő helyeken találhat meg Kulina
  • rendszeresen élesítse a csontozó kését. A nem fogazott pengét a következő boltokban kapható késélezővel élezheti meg Kulina
  • soha ne tegye a csontozókést a mosogatógépbe. Öblítse le a pengét meleg, szappanos vízben, futtasson végig egy puha ruhát az élén, és azonnal szárítsa meg

Mi különbözteti meg a filézőkést a csontozókéstől?

A filézőkések rugalmasságukról és borotvaéles pengéikről híresek, és a halak vágására és a csontok eltávolítására szolgálnak. A csontozó kések jobb választás keményebb húsok, például sertés-, marha- vagy csirkehúsok esetében.

Webáruházunkban olyan gyártók kiváló minőségű csontozókéseit szerezheti be, mint a F. DIKCK, Wusthof, és Dellinger. Ha sok húst készít a konyhájában, érdemes megnéznie néhány masszívabb pengét, beleértve a hentes- és bárdkéseket, és olvassa el itt a konyhakésekről szóló vásárlási útmutatónkat.

Látogatott termékek

Teetasse NO.W 330 ml, grau, REVOL
€33,25 €39,49
Komposter NBA233 7 l, silber, Stahl / Bambus, Pebby
€46,55 €58,99
97.09%
a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot.
Elégedettség a bolttal:
Szállítási idő:
A bolt áttekinthetősége:
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A(z) Kulina.hu elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján.