odpocet
5 nap
1 óra
38 perc
24 másodperc

Cukormáz és dekorációs spatulák

Filterek megjelenítése
Filterek megjelenítése
Válogassa szét
összesen 4 termék
Mosogatógépbe alkalmas Filterek megszüntetése
175838 175838 1 cukrarska sterka de buyer 24 cm
–20 %
2 870 Ft
3 590 Ft
Promo
DB489124N
Eva Solo GREEN TOOLS spatula, 27 cm, zöld, rozsdamentes acél
–20 %
6 580 Ft
8 230 Ft
Promo
ES531551
Forgatólapát GOOD GRIPS 22 cm, fekete, rozsdamentes acél, OXO
–10 %
2 880 Ft
3 210 Ft
Promo
OXO1248980
210808 cukrarska spachtle green tools 32 cm zelena nerezova ocel eva solo
–20 %
6 580 Ft
8 230 Ft
Promo
ES531550

Cukormáz és díszítő spatulák - varázsolja a tortáját műalkotássá

Mi az a jeges spatula?

A cukormázspatulákat, ahogy a nevük is mutatja, leginkább a cukormáz felvitelére, a tortarétegek közötti töltelék felvitelére és a vajkrém egyenletes felvitelére használják süteményeken, cupcake-eken és süteményeken. A cukormáz- és díszítő spatulák általában hosszú nyelűek, hogy az ujjakat távol tartsák a krémtől vagy a cukormáztól, és általában hosszú, keskeny és kissé hajlékony pengékkel rendelkeznek, amelyek leggyakrabban fémből készülnek.

A spatulának kényelmesen kell illeszkednie a kézbe, a pengének pedig stabilnak, ugyanakkor rugalmasnak kell lennie, hogy szép, sima éleket kapjon.

Tortadíszítő spatuláink között talál néhány sütő- és tésztakaparó spatulát is, amelyek segítenek a tészta keverésében és a keverőtálak kaparásában.

Tekintse meg a megbízható gyártók prémium sütőipari tartozékainak kínálatát, mint pl de Buyer vagy a Zwilling.

Milyen típusú spatula a legjobb a torta cukrozásához?

Az eltolt spatula a megfelelő eszköz ahhoz, hogy a cukormáz a torta tetejére kerüljön. Az ilyen típusú spatulának a pengéje egy eltolt szögű nyélhez van erősítve. A forma nagyobb kontrollt biztosít, mint egy hagyományos spatula, a szög pedig helyet teremt a keze és a krém között, így megakadályozza, hogy véletlenül belemártja az ujjait a rétegbe, amelyen dolgozik. A ferde penge az ételek serpenyőkből, formákból vagy sütőtálcákból való kiemelésében is hasznos.

Hogyan használjam a díszítő spatulát?

  • Használat előtt mártsa a spatulát forró vízbe, hogy a cukormáz ne tapadjon rá.
  • Használja a cukormázspatula lapos oldalát az első réteg cukormáz hozzáadásához vagy a morzsák lezárásához, hogy morzsabevonatot hozzon létre. Ez a réteg meglehetősen vékony lehet. Tegye a tortát 30 percre a hűtőbe, miután felhordta a morzsabevonatot.
  • Tegyünk egy púpnyi cukormázat a torta második rétegének tetejére, és terítsük el, hogy egyenletes felületet képezzen. Ezután a torta oldalát mázzal vonja be a mázspatula segítségével. Ezt addig folytatjuk, amíg az egész süteményt be nem vonjuk.

Hogyan tartsam karban a jeges spatulámat?

  • Használat előtt mindig futtassa a spatulát forró víz alá, hogy a cukormáz ne ragadjon rá.
  • Soha ne használja a cukormázat vagy a díszítő spatulát másra, mint a sütemények díszítésére. Kerülje a fedelek (nem beszélve a konzervdobozokról!) kinyitását, és kerülje a penge élének kemény felületen való ütögetését, hogy elkerülje a penge sérülését, lecsapódását vagy karcolódását. Ez olyan mintázatú cukormáz rétegeket fog eredményezni, amilyeneket soha nem szeretnél elérni!
  • Használatának befejezése után azonnal mossa ki kézzel a spatulát, és szárítsa meg egy puha ruhával.

Látogatott termékek

97.08%
a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot.
Elégedettség a bolttal:
Szállítási idő:
A bolt áttekinthetősége:
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A(z) Kulina.hu elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján.