Acél serpenyők de Buyer
Francia acél serpenyők
egy életre
Válasszon
de Buyer - ikonikus acél serpenyők 1830 óta
A francia de Buyer márka valóban tökéletesítette a serpenyőkészítés művészetét. Az acél serpenyő "öregszik, mint a bor", és minél tovább és gyakrabban használja, annál jobbak a tulajdonságai.
Természetes tapadásmentes
Az acél a használat során tapadásmentessé válik. A felületen lévő sötét bevonat pontosan az, amit keresel. Használat után általában elég egy papírtörlővel letörölni, egy vékony réteg olaj csak jót tesz neki.
Optimális pirulás
Az acél tökéletesen és egyenletesen vezeti a hőt. Ugyanakkor erős és stabil, így idővel nem fog középen megereszkedni, mint a könnyű tapadásmentes serpenyők. Steakjei és palacsintái mindig tökéletesen átsülnek mindenhol.
100%-ban természetes
Az acél vas és szén ötvözeteként 100%-ban természetes anyag. A serpenyőket szerves méhviaszból készült védőbevonattal látják el. Környezetbarát, újrahasznosítható termék, hosszú élettartammal.
Finomabb étel
Az acél vagy öntöttvas serpenyőkön a hús a természetes szaftok által gyorsan karamellizálódik. A felszínen ízletes kéreg képződik, a szaftok pedig bent maradnak. Kívülről megpirult, belülről szaftos = sokkal ízletesebb..
Video útmutató
Hogyan kell ki égetni egy acél serpenyőt
Ne félj tőle! A serpenyőt az első használat előtt ki kell égetni. Így válik az acél tapadásmentessé. A serpenyő már nem lesz ezüstös, de ahogy a franciák tudják - minél feketébb, annál jobb.
összesen 57 termék