Edények

összesen 2 termék
Lábas 24 cm, cseresznye színű, öntöttvas, Staub
101 700 Ft
ST1102406
Lábas 20 cm, cseresznye színű, öntöttvas, Staub
76 270 Ft
ST1102006

Edények és fazekak – minden konyha kötelező elemei

A fazekak és az edények elengedhetetlen konyhai felszerelések. Az edény az egyik első dolog, amit meg kell vásárolnod, ha elköltözöl a szüleidtől, ha új házat veszel a pároddal, vagy ha teljesen új helyre költözöl, vadonatúj konyhával. amelyben a régi edénykészleted… az csúnyán nézne ki. Tudod, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol egy edénykészletet? Néha gyakrabban veszünk autót! Ez az oka annak, hogy az edényeket valódi befektetésként kell kezelni, mert ha úgy dönt, hogy kiváló minőségű edényt vásárol, akkor sokáig élvezheti annak funkcionalitását és dizájnját. Ha nem tudja, melyik edényre van szüksége valójában, vagy milyen anyagok válasszon,olvassa el az edényekről szóló teljes vásárlási útmutatónkat itt. Megtekintheti legkeresettebb edényeinket is itt.

Miért van szüksége fazékra?

A nagyon nagy és mély edények nagyon sokoldalúak, és a következőkre használhatók:

  • levesek, húslevesek stb. főzéséhez
  • nagy mennyiségű tészta főzéséhez
  • tenger gyümölcse forralásárai
  • pörköltek és egytálételek elkészítésére
  • vízforralásra

A Kulinában az edények széles választékát kínáljuk – megbízható márkák által gyártott és különböző belső stílusokhoz tervezett nagyon mély fazekak, nagy edények és kisebb lábasok, különböző anyagokból, Ha nem tudja, melyik edényt válassza, olvassa el az edényekről szóló teljes vásárlási útmutatónkat itt, és nézze meg, milyen edények, például Fissler, Zwilling vagy Eva Solo vannak a kínálatban.

Hogyan vigyázz az edényekre?

Tudja, hogy a legtöbb ember csak kétszer-háromszor vásárol egy edénykészletet egész élete során? Néha gyakrabban veszünk autót, mint edényeket! Ezért érdemes beruházni kiváló minőségű edényekbe, és évekig élvezni a funkcionalitásukat, minden főzésnél. Ha pedig pénzt fektet be jó minőségű edényekbe, akkor ügyeljen az edények megfelelő gondozására is. Hogyan kell vigyázni az edényekre?

  • mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye az edényeket mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, helyette fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon,
  • ne hagyja a koszosan az edényeket éjszakára, illetve ne áztassa őket hosszú ideig (különösen a rozsdamentes acél edényeket),
  • ha szeretne megszabadulni a foltoktól a rozsdamentes acél edények felületén, tisztítsa meg őket rozsdamentes acél tisztítására ajánlott tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámia bevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.,
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas edényben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.