Edények

összesen 98 termék
Lábas 4,25 l, fekete, öntöttvas, Staub
131 600 Ft
ST1102925
Edény 4 Funkció 20 cm, WMF
66 790 Ft
WM0761206380
Lábas COCOTTE 23 cm, ovális, fehér, öntöttvas, Staub ST11023107
Lábas INTUITION B8644474 20 cm, Tefal
12 820 Ft
TEFB8644474
Edény AFFINITY 28 cm, fedővel, de Buyer
169 300 Ft
DB374228
Magasedény 14 l, fedővel, WMF
53 990 Ft
WM0795386030
Edény FUNCTION 4, 24 cm, WMF
74 990 Ft
WM0761246380
Pot ALCHIMY LOQY 16 cm, ezüst, rozsdamentes acél, de Buyer DB366116
Lábas 24 cm, cseresznye színű, öntöttvas, Staub
101 700 Ft
ST1102406
Edény ALCHIMY LOQY 24 cm, ezüst, rozsdamentes acél, de Buyer DB366124
Lábas 30 cm, grafit szürke, Staub
161 200 Ft
ST1103018
Edény MINI 12 cm, WMF
Edény MINI 12 cm, WMF
Raktáron (5 db)
14 590 Ft
WM0712776040
Főzőedény ORIGINAL PROFI 20 cm, ezüst, rozsdamentes acél, Fissler FS84129200000
Magas lábas PURE 16 cm, ezüst, rozsdamentes acél, Fissler FS86115160000
MAMI 20 cm magas fazék, rozsdamentes acél, Alessi
74 620 Ft
ALSG10020
Lábas 20 cm, cseresznye színű, öntöttvas, Staub
76 270 Ft
ST1102006
Pot ALCHIMY LOQY 20 cm, ezüst, rozsdamentes acél, de Buyer DB366120
Edény TWIN CLASSIC 20 cm, fedővel, Zwilling
61 990 Ft
ZW66583200
Lábas COCOTTE 24 cm, kerek, fehér, Staub
101 700 Ft
ST11024107
Lábas 31 cm, tengerkék, öntöttvas, Staub
155 600 Ft
ST1103137
Fel
További termékek

Edények és fazekak – minden konyha kötelező elemei

A fazekak és az edények elengedhetetlen konyhai felszerelések. Az edény az egyik első dolog, amit meg kell vásárolnod, ha elköltözöl a szüleidtől, ha új házat veszel a pároddal, vagy ha teljesen új helyre költözöl, vadonatúj konyhával. amelyben a régi edénykészleted… az csúnyán nézne ki. Tudod, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol egy edénykészletet? Néha gyakrabban veszünk autót! Ez az oka annak, hogy az edényeket valódi befektetésként kell kezelni, mert ha úgy dönt, hogy kiváló minőségű edényt vásárol, akkor sokáig élvezheti annak funkcionalitását és dizájnját. Ha nem tudja, melyik edényre van szüksége valójában, vagy milyen anyagok válasszon,olvassa el az edényekről szóló teljes vásárlási útmutatónkat itt. Megtekintheti legkeresettebb edényeinket is itt.

Miért van szüksége fazékra?

A nagyon nagy és mély edények nagyon sokoldalúak, és a következőkre használhatók:

  • levesek, húslevesek stb. főzéséhez
  • nagy mennyiségű tészta főzéséhez
  • tenger gyümölcse forralásárai
  • pörköltek és egytálételek elkészítésére
  • vízforralásra

A Kulinában az edények széles választékát kínáljuk – megbízható márkák által gyártott és különböző belső stílusokhoz tervezett nagyon mély fazekak, nagy edények és kisebb lábasok, különböző anyagokból, Ha nem tudja, melyik edényt válassza, olvassa el az edényekről szóló teljes vásárlási útmutatónkat itt, és nézze meg, milyen edények, például Fissler, Zwilling vagy Eva Solo vannak a kínálatban.

Hogyan vigyázz az edényekre?

Tudja, hogy a legtöbb ember csak kétszer-háromszor vásárol egy edénykészletet egész élete során? Néha gyakrabban veszünk autót, mint edényeket! Ezért érdemes beruházni kiváló minőségű edényekbe, és évekig élvezni a funkcionalitásukat, minden főzésnél. Ha pedig pénzt fektet be jó minőségű edényekbe, akkor ügyeljen az edények megfelelő gondozására is. Hogyan kell vigyázni az edényekre?

  • mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye az edényeket mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, helyette fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon,
  • ne hagyja a koszosan az edényeket éjszakára, illetve ne áztassa őket hosszú ideig (különösen a rozsdamentes acél edényeket),
  • ha szeretne megszabadulni a foltoktól a rozsdamentes acél edények felületén, tisztítsa meg őket rozsdamentes acél tisztítására ajánlott tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámia bevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.,
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas edényben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.