Edénykészletek

összesen 3 termék
Edénykészlet ADAMANT, szett 2, fekete, alumínium, Fissler FS156125020000
Edénykészlet ADAMANT, szett 3, fekete, alumínium, Fissler FS156115030000
Edénykészlet ADAMANT, szett 3, fekete, alumínium, Fissler FS156114030000

Edénykészlet – minden konyha kötelező eleme

Miért érdemes minőségi edénykészletet vásárolni?

Nincs konyha edények nélkül, és egy edénykészlet az egyik első dolog, amit meg kell vásárolnod, ha elköltözöl a szüleidtől, ha új házat veszel a pároddal, vagy ha új helyre költözöl egy vadonatúj konyhával, amelyben a régi edénykészleted…az elég furcsán nézne ki. Tudtad, hogy a legtöbb ember élete során csak kétszer-háromszor vásárol edénykészletet? Néha gyakrabban veszünk autót! Ez az oka annak, hogy egy edénykészlet befektetés, és ha egy kiváló minőségű edénykészletbe fektet be, akkor sokáig élvezheti annak funkcionalitását és dizájnját A pénztárcájának is jobb, ha egy egész készletet vásárol ahelyett, hogy az összes edényt külön-külön vásárolná meg. Ha nem tudja, melyik edénykészletet válassza, nézze meg legkeresettebb edénykészletinket vagy olvassa el az edényekről szóló teljes vásárlási útmutatónkat itt.

Általában mit tartalmaz egy edénykészlet?

Az edénykészletek a benne lévő elemek számában különböznek, és választhat a 3-7 elemből álló edénykészletek közül. Ezek közé tartozik:

  • fazék, magas falú edény, amelyet nagy adag étel, húsleves stb. főzésére használnak.
  • egy vagy két lábos, alacsonyabb, de meglehetősen széles kialakítású edények, amelyek gyakran alkalmasak a sütőben való használatra
  • fazék, alacsony oldalú fazék hosszú nyéllel
  • univerzális serpenyő
  • megfelelő fedők

Mit kell figyelembe venni edénykészlet vásárlásakor?

A Kulinában funkcionális edénykészletek széles választékát kínáljuk, különböző anyagokból, megbízható márkák által gyártott, például Fissler, Zwilling vagy WMF, és különféle belső stílusokhoz tervezték. Mit kell figyelembe venni a megfelelő edénykészlet kiválasztásakor?

  • az anyagot, amelyből az edények készülnek
  • az elemek számát az ételek mennyiségéhez viszonyítva
  • az edények méretét ahhoz képest, hogy hány ember számára főz
  • az anyagot, amelyből a fedők készültek (üveg vagy fém)
  • az anyagot, amelyből a fogantyúk készültek, és hogy az edények alkalmasak-e a sütőben való használatra
  • az edények stílusa és az Ön konyhájának stílusa

Hogyan vigyázz az edényekre?

Ha már pénzt fektet be kiváló minőségű edényekbe, gondoskodnia kell az edények megfelelő gondozásáról is. Hogyan kell vigyázni az edényekre?

  • mindig olvassa el a gyártó utasításait az első használat előtt, és ügyeljen arra, hogy ne tegye az edényeket mosogatógépbe, ha ez nem ajánlott,
  • ne használjon fém eszközöket, amelyek megkarcolhatják az edények felületét, helyette fa vagy szilikon konyhai eszközöket használjon,
  • ne hagyja koszosan edényeket éjszakára, illetve ne áztassa őket hosszú időre (különösen a rozsdamentes acél edényeket),
  • ha szeretne megszabadulni a foltoktól a rozsdamentes acél edények felületén, tisztítsa meg őket rozsdamentes acélra kifejlesztett tisztítószerrel,
  • kerülje a kerámia bevonatú edények acélgyapottal történő tisztítását,
  • használat után azonnal tisztítsa meg vasedényeit, és ne használjon szappant, mert a fém porózus, és felszívhatja a vegyszerek ízét,
  • kerülje a hőmérsékleti sokkot, ne tegyen forró edényeket hideg vízbe stb.,
  • ne főzzön savas ételeket (például paradicsomot) öntöttvas edényben,
  • ne rakja egymásra a bevonatos edényeket és serpenyőket, mert ez karcolódást és repedést okozhat. Akassza fel őket horgokra, vagy helyezze az oldalukra.