összesen 6 termék
Mortier met stamper, bordó vörös, Emile Henry
22 590 Ft
EH340255
Flambírozó pisztoly, de Buyer
23 600 Ft
DB204000N
Multifunkciós olló TWIN, piros, Zwilling
21 810 Ft
ZW43964200
Konzervnyitó, piros, Victorinox
9 890 Ft –13 %
8 510 Ft
VN76857
Eperhámozó GOOD GRIPS 9 cm-es, piros, műanyag, OXO OXO11308600

Egyéb konyhai eszközök - főzz, mint egy profi

Mik azok a konyhai eszközök?

A konyhai eszközök, mint azt valószínűleg jól tudod, olyan kézi eszközök, amelyeket leginkább a konyhában használnak az ételkészítéshez - a Kulina weboldalon a konyhai eszközök kategóriában mindet megtalálod, de további konyhai eszközök is szerepelnek itt a kategóriában, amelyek megkönnyítik a főzést, sütést, tisztítást és tárolást. Még a legegyszerűbb munkák, mint például a tészta szűrése vagy a száraz hozzávalók kimérése is nehézségekbe ütközhet a megfelelő konyhai felszerelés és eszközök nélkül, ezért győződjön meg róla, hogy minden szükséges eszközt összegyűjtött. A 10 alapvető konyhai felszerelésről szóló vásárlási útmutatónkat itt olvashatja el.

A konyhai eszközök gyűjteményében a mezzalunától kezdve az egyszerű eszközökig, például az ollóig minden megtalálható. A Kulina oldalon minden szükséges kelléket beszerezhet a konyhája felszereléséhez, olyan vezető márkákból, mint például WMF, Zwilling, Eva Solo, stb.

Milyen típusú konyhai eszközök állnak rendelkezésre és mire szolgálnak?

A Kulina weboldalon a konyhai eszközök széles választéka érhető el, és az alábbiakban felsorolunk néhányat:

  • Konzervnyitók: A konzervdoboz fedelét átvágják, hogy kinyissák.
  • Hámozók: A hámozó olyan konyhai eszköz, amelyet a gyümölcsök és zöldségek külső héjának vagy héjának könnyed eltávolítására használnak.
  • Konyhai olló: Ezeket a többcélú eszközöket a konyhában számos feladatra használják, például húsok vágására, fűszernövények vágására és csomagolások felnyitására.
  • Húsütők: Ezeket arra használják, hogy a húst ellapítsák, vagy szétverjék, hogy lágyabbá tegyék.
  • Sodrófa: Ezek a tészták sütéshez vagy sütéshez való lapítására és sodrására szolgáló eszközök.
  • Aknavetők: Ezeket az eszközöket az élelmiszerek, különösen a fűszerek és a gyógynövények porrá zúzására és őrlésére használják.
  • Flambírozó eszköz: Ezeket a mutatós konyhai módszerhez használják, amikor alkohol alapú folyadékokat égetnek el az ételben az íz és a látvány érdekében.
  • Párolókosarak: A kosárba helyezett zöldségeket, tengeri herkentyűket vagy más ételeket forró víz fölé helyezve párolják.
  • Konyhai fogó szintén többcélú konyhai eszköz, amelyet különféle ételek fogására, forgatására és tálalására használnak.
  • Mezzalunas: Ezeket a kétkezes, ívelt késeket gyógynövények, zöldségek és egyéb tárgyak vágására használják.
  • Végül, van a grillnyárs hosszú fa/fém pálcák, amelyeket hús- vagy zöldségételek felszúrására és sütésére használnak.