odpocet
2 nap
3 óra
30 perc
30 másodperc

Faragó kések

Filterek megjelenítése
Filterek megjelenítése
Válogassa szét
összesen 15 termék
Rozsdamentes acél Filterek megszüntetése
215804 spikovaci nuz all star 10 cm cerne logo zwilling
–46 %
13 020 Ft
24 490 Ft
Promo
ZW1020437
Spékelőkés TWIN CHEF 2 10 cm, Zwilling
–10 %
10 700 Ft
11 890 Ft
Promo
ZW34910101
211021 spikovaci nuz alpha pom 13 cm cerna gude solingen
–15 %
24 390 Ft
28 700 Ft
Promo
GUDE176413
Spékelőkés TWIN GRIP 10 cm, türkiz, Zwilling
–19 %
3 670 Ft
4 560 Ft
Promo
ZW38160100
210961 spikovaci nuz alpha oak 13 cm hneda gude solingen
–15 %
32 750 Ft
38 540 Ft
Promo
GUDEE76413
Spékelőkés IKON 9 cm, Wüsthof
–15 %
56 130 Ft
66 040 Ft
Promo
WU498609
210928 6 d764 10 white
–15 %
37 280 Ft
43 870 Ft
Promo
GUDED76410
Spékelőkés TWIN GRIP 10 cm, zöld, Zwilling
–12 %
3 650 Ft
4 180 Ft
Promo
ZW38094101
Spékelőkés GOURMET 12 cm, Wüsthof
13 360 Ft
WU1035048112
Spékelőkés TWIN GRIP 10 cm, Zwilling
–10 %
4 540 Ft
5 050 Ft
Promo
ZW38720100
Spékelőkés TWIN GRIP 9 cm, sárga, Zwilling
–10 %
3 740 Ft
4 180 Ft
Promo
ZW38091081
Csiszolókés CLASSIC IKON 12 cm, Wüsthof
–15 %
37 360 Ft
43 960 Ft
Promo
WU4086012
Kategory
Güde ALPHA BRICOLE DI VENEZIA szeletelő kés, 10 cm, barna
–15 %
34 500 Ft
40 590 Ft
Promo
GUDEV76410
Güde ALPHA MIKARTA szeletelő kés, 10 cm, piros
–15 %
31 710 Ft
37 310 Ft
Promo
GUDEM76410
Güde KAPPA szeletelőkés, 10 cm, ezüst
–15 %
27 880 Ft
32 800 Ft
Promo
GUDE76410

Húskések - a húsdarabok könnyű felszeletelése

Mi az a spárgakés?

A szeletelőkésnek is nevezett szeletelő kés egy vékony, sima, kiváló vágási minőséggel rendelkező, hegyes, 17 cm-es pengével rendelkező kés. Ez a tökéletes kés:

  • vörös hús vagy baromfi szeletelése
  • nyers vagy főtt filé finom szeletelése
  • egyenletes vastagságú szeletek vágása
  • larding

A Kulina oldalon a Zwilling, a Wusthof vagy a Wusthof professzionális spárgakéseit találja WMF, amelyek tartós, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek.

Hogyan történik a spárgázás?

A disznózsír egy nagy húsdarabok elkészítésére használt konyhatechnikai technika. Ennek során hosszú zsírcsíkokat szövünk a húsba egy speciális késsel, az úgynevezettspárgakéssel. A leszállásnak köszönhetően, mivel a zsír a sütési folyamat során elolvad, a sült vagy az oldalas nedvesebb, puhább és ízletesebb lesz.

Miután levágta a zsírcsíkokat, tegye a zsiradékot a fagyasztóba, mielőtt elkezdi a szalonnázást - a csíkokat egyszerűbb lesz a húsba helyezni, miután megszilárdultak.

Hogyan ápoljuk a spárgakést?

A konyhakések elég nagy befektetésnek számítanak, ezért ha azt szeretné, hogy a spárgakés hosszú ideig kitartson, győződjön meg róla, hogy követi a kések tisztítására és tárolására vonatkozó egyszerű szabályokat:

  • a kések gyakran mosogatógépben moshatóak, de javasoljuk, hogy kézzel tisztítsa meg a kést, mivel a mosogatógépben használt mosószerek károsíthatják az acélpenge felületét
  • ha a késnek fából készült a nyele, ne tegye be a mosogatógépbe
  • a fából készült fogantyúk kiszáradásának megelőzése érdekében rendszeresen kenje be őket lenolajjal vagy méhviasszal
  • a kést külön tárolja, hogy a pengék ne tompuljanak el. Használjon késtömböt vagy egy késtáskát
  • rendszeresen élesítse a kését késélezővel

Ha gyakran készít húst a konyhájában, nézze meg a kicsontozó és filéző kések választékát is.

97.09%
a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot.
Elégedettség a bolttal:
Szállítási idő:
A bolt áttekinthetősége:
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A(z) Kulina.hu elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján.