odpocet
3 nap
22 óra
38 perc
34 másodperc

Fokhagymanyomók

Filterek megjelenítése
Filterek megjelenítése
Válogassa szét
összesen 8 termék
1 db Filterek megszüntetése
Fokhagymanyomó PROFI PLUS, WMF
–20 %
14 710 Ft
18 390 Ft
Promo
WM1872916030
Fokhagymanyomó PROFI PLUS L 17,5 cm, WMF
–20 %
11 030 Ft
13 790 Ft
Promo
WM1871636030
Fokhagymanyomó PRO, Zwilling
–24 %
14 600 Ft
19 450 Ft
Promo
ZW37160019
Fokhagymanyomó INGENIO K2072614, fekete, Tefal
–20 %
6 950 Ft
8 690 Ft
Promo
TEFK2072614
Fokhagymanyomó HELIX, zöld, Joseph Joseph
–15 %
7 250 Ft
8 560 Ft
Promo
JS20102
Fokhagymanyomó, üveg tartállyal, rozsdamentes acél, Eva Solo
–20 %
28 030 Ft
35 040 Ft
Promo
ES567625
Fokhagymanyomó ROCKER, zöld, Joseph Joseph
–11 %
6 040 Ft
6 850 Ft
Promo
JS20062

Fokhagymaprés - fokhagyma előkészítés könnyebbé téve

Mi az a fokhagymanyomó?

A fokhagymaprésszel a nyers fokhagymát apró pórusokon keresztül préselik, hogy darált fokhagymát készítsenek belőle. A fokhagymanyomó használatával sok időt takaríthat meg ahelyett, hogy minden egyes gerezd fokhagymát késsel óvatosan felaprítana.

Számos kiváló minőségű fokhagymanyomó közül választhat weboldalunkon olyan neves gyártóktól, mint például WMF vagy a Joseph Joseph.

Mi a legjobb anyag egy fokhagymanyomóhoz?

A fokhagymaprés ideális anyaga általában a személyes választástól függ, és attól, hogy mit keres egy fokhagymaprésszel kapcsolatban. Az alábbiakban felsoroljuk a fokhagymaprések tipikus anyagait, valamint néhány előnyüket:

Rozsdamentes acél: A rozsdamentes acél a fokhagymanyomók kedvelt anyaga szilárdsága, egyszerű tisztíthatósága és az élelmiszerreakció hiánya miatt. Rozsdamentes és mosogatógépben mosható.

Alumínium: Az alumínium nem reagál az élelmiszerekkel, könnyű és rozsdamentes. A nagyobb tartósság érdekében eloxálható, és gyakran olcsóbb, mint a rozsdamentes acél.

Műanyag: A műanyag fokhagymanyomók könnyűek és általában olcsóbbak, mint más anyagok. Többféle színben kaphatók, és nagyon egyszerűen tisztíthatók.

A fokhagymapréselők valóban működnek?

Igen, a fokhagymanyomó minden munkát elvégez Ön helyett. A nyers fokhagymát apró pórusokon keresztül préseli, hogy darált fokhagymát állítson elő. A fokhagymagerezdeket még csak meg sem kell hámozni, mielőtt fokhagymanyomóval összezúzzák.

Jobb fokhagymát aprítani vagy fokhagymanyomót használni?

A válasz erre a kérdésre az Ön sajátos preferenciáitól és az elkészítendő ételtől függ.

Ha a fokhagymát késsel, például szakácskéssel vagy Santoku késsel aprítja vagy szeleteli, szabályozhatja a darabok méretét, és textúrát adhat az ételnek, ami előnyös. Késkészségét a fokhagyma kézi aprításával is fejlesztheti.

Másrészt a fokhagymanyomó használata gyorsabb és egyszerűbb (különösen, ha sok fokhagymát használunk), és finomabb darált fokhagymát kapunk, amelyet egyenletesebben használhatunk fel a receptben. Ha mártást vagy kenőcsöt készítesz, vagy egy visszafogottabb fokhagymás ízt keresel, ez hihetetlenül hasznos lehet.

Ha pedig nem szereti a fokhagyma szagát a kezén, akkor nézze meg a rozsdamentes acél szappanos kézszagtalanítók gyűjteményét is.

97.09%
a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot.
Elégedettség a bolttal:
Szállítási idő:
A bolt áttekinthetősége:
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A(z) Kulina.hu elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján.