odpocet
0 nap
4 óra
58 perc
46 másodperc

Gőzölő fazekak & pároló betétek

Filterek megjelenítése
Filterek megjelenítése
Válogassa szét
összesen 7 termék
Lábas VITALIS 28 cm, WMF
–20 %
68 320 Ft
85 400 Ft
Promo
WM1743016040
Pároló betét MAMI 24 cm, rozsdamentes acél, Alessi
–10 %
44 130 Ft
49 040 Ft
Promo
ALSG307
Spárgafőző edény EDO 4 l, Alessi
–16 %
44 900 Ft
54 040 Ft
Promo
ALPU309
Párolóedény CONVENIENT SERIES VC140131 6 l, fekete, Tefal
–20 %
25 830 Ft
32 290 Ft
Promo
TEF7211001105
Ruffoni pároló betét, 26 cm, rozsdamentes acél
–15 %
35 050 Ft
41 240 Ft
Promo
RUFRFNY24X
Párolóedény 24 cm ORIGINAL-PROFI COLLECTION, Fissler
–15 %
49 700 Ft
58 480 Ft
Promo
FS84788240000
Párolóedény ORIGINAL-PROFI COLLECTION 28 cm, Fissler
–15 %
61 260 Ft
72 080 Ft
Promo
FS84788280000

Gőzfőzők - egészséges és kényelmes főzési mód

Milyen előnyei vannak az ételek párolásának?

A párolóedény, más néven gőzpároló, egy olyan kis konyhai készülék, amely gőzhővel főz vagy készít különféle ételeket úgy, hogy az ételt egy zárt edényben tartja, hogy megakadályozza a gőz kiszabadulását.

A párolás gyors, egyszerű, zsír- és kalóriaszegény főzési módszer, amely megőrzi az ételek tápanyagait, és számos étel elkészítéséhez használható. A párolás egyik jól ismert előnye, hogy tápláló főzési technika, amely megőrzi a vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint az ételek egyéb tápanyagait. Ez egy alacsony zsírtartalmú, kalóriaszegény főzési módszer, mivel nem használnak olajat vagy zsírt. A főzéshez vagy sütéshez képest a párolás szintén gyors és egyszerű főzési módszer. Kéznélküli főzési technikát kínál, így Ön más tevékenységekkel is foglalkozhat, amíg az étel elkészül.

Végül, mivel ezek a főzők nem adnak hozzá további ízeket az ételhez, az ételek, például a zöldségek természetes ízét erősítik.

A Kulina oldalon gőzölő edényeket és betéteket is talál.

Milyen ételeket főzhetek párolóedény?

A leggyakrabban gőzben főzött ételek a zöldségek, húsok, tenger gyümölcsei és keményítőfélék, például a párolt zsemle. A keményebb ételek, mint a steak, helyett inkább az olyan zsenge fehérjék, mint a sovány halfilé és a csont nélküli, bőr nélküli csirkemell, jobban gőzölögnek.

Egyes gyümölcsök, mint például az őszibarack és a körte, szintén ideális választás a gőzfőzéshez, akár főtt gyümölcskompótot, akár házi bébiételt szeretne készíteni.

Hogyan kell tisztítani és vízkőmentesíteni egy párolóedény?

Mivel a gőzölővel való főzés nem tartalmaz semmilyen olajat vagy szószt, a tisztítás nagyon egyszerű. Minden levehető gőzölőtál, tálca és fedél, kivéve a bambusz gőzölőket, kézzel vagy mosogatógépben tisztítható a gyártó utasításainak megfelelően. Tisztítás előtt győződjön meg róla, hogy a gőzölő ki van kapcsolva és érintésre lehűlt.

A víz ásványi anyag koncentrációja miatt a gőzölő egyes alkatrészei időnként zavarosnak tűnnek, és a rutinszerű tisztítással nem távolíthatók el. A vízkőmentesítéshez a gőzölőt víz helyett fehér ecettel töltse fel, és alaposan öblítse le.

A Kulina weboldalon számos más elektromos készülék is elérhető, többek között fritőz, rizsfőző, vákuumfőző stb. Nézd meg őket!

Látogatott termékek

Konyha kanál PROFI PLUS, szilikon, WMF
7 350 Ft 9 190 Ft
97.09%
a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot.
Elégedettség a bolttal:
Szállítási idő:
A bolt áttekinthetősége:
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A(z) Kulina.hu elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján.