Párolók – az egészségesebb és ízletesebb főzési mód
A párolás az ételek hőkezelésének egyik legkíméletesebb módja. Megőrzi a természetes ízt, színt, valamint a legtöbb tápanyagot és vitamint – ideális mindenkinek, aki az egészséges életmódra törekszik.
Mire jók a párolók?
- a zöldségek kíméletes elkészítéséhez, az íz és a tápanyagok elvesztése nélkül
- halak, tenger gyümölcsei és csirkehús párolásához
- ételek felmelegítéséhez kiszáradás vagy odaégés nélkül
- rizsgombócok, bao buns és dim sum készítéséhez
- burgonya vagy gombóc főzéséhez anélkül, hogy vízzel érintkeznének
A legjobb termékek a piacon
Ha igazán megbízható párolóedényt keres, ajánljuk a WMF, Joseph Joseph és a Fissler márkák termékeit. Ezek a márkák funkcionális és átgondolt megoldásokat kínálnak – az összecsukható szilikon modellektől a professzionális rozsdamentes acél betétekig, amelyek tökéletesen illeszkednek az edényekbe.
A pároló nagyszerűen működik a konyhájában minőségi edényekkel, a zöldségek előkészítéséhez való tálakkal vagy a biztonságos tálaláshoz való konyhai csipeszekkel kombinálva. És ha komolyan gondolja a párolást, egy integrált pároló funkcióval ellátott gyorsfőző is jó szolgálatot tehet.