A santoku kés egy erős eszköz, amely minden konyhában helyet kap. Japánból származik, és híres az él...
Kések, 4. oldal
Miért érdemes minőségi késekbe fektetni
A minőségi kések a konyhában igazán kifizetődőek. Hosszabb ideig tartanak, és kényelmesebbé teszik a...
Hogyan válasszunk séfkést: a teljes útmutató
Miért érdemes beruházni egy szakácskésbe Tanácsot adunk, hogyan tájékozódjon a szakácskések között,...
Hogyan kell gondoskodni a konyhakésekről
Az éles kések nemcsak az ételkészítést könnyítik meg, hanem a konyhai biztonságot is garantálják. Ez...
Japán kések - teljes útmutató
Átfogó útmutatót adunk a japán késekről - olyan eszközökről, amelyek a pontosságot, az élességet, a ...
Forged - japán acélból készült kések
Tökéletesen éles és gyönyörűen kidolgozott. A Forged kések pontosan ilyenek, kézzel kovácsoltak prém...
Vásárlási segítség - Konyhai kések
A kés minden konyhában alapvető felszerelés. Naponta többször használjuk. Érdemes tehát minőségi kés...
1
Előző oldal
4