odpocet
0 nap
6 óra
6 perc
23 másodperc

Japán kések

Filterek megjelenítése
Filterek megjelenítése
Válogassa szét
összesen 15 termék
Rozsdamentes acél Filterek megszüntetése
Japán kés GOURMET 17 cm, Wüsthof
35 440 Ft
WU1035046017
210535 japonsky nuz kiritsuke zen 20 cm cerna yaxell
–20 %
64 680 Ft
80 850 Ft
Promo
YAX35534
Japán tanto kés RED SPIRIT 21 cm, F.Dick
–15 %
38 290 Ft
45 050 Ft
Promo
FDCK8175321
Japán kés GYUTO/CHEF KANETSUN E TSUCHIME 18 cm, barna, Dellinger
–20 %
19 250 Ft
24 070 Ft
Promo
DNGRKC951
Japán bárdkés NAKIRI 4000FC 17 cm, Miyabi
–10 %
69 910 Ft
77 680 Ft
Promo
MB33952171
Zöldségkés NAKIRI 17 cm, Dellinger
–20 %
11 000 Ft
13 750 Ft
Promo
DNGRSXLPO2500200
Japán kés Nakiri CLASSIC IKON 17 cm, Wüsthof
–15 %
56 130 Ft
66 040 Ft
Promo
WU1030332617
210574 cinsky nuz sefkuchare zen 18 cm cerna yaxell
–20 %
90 880 Ft
113 600 Ft
Promo
YAX35519
Japán Santoku kés 17 cm, Victorinox
–15 %
31 250 Ft
36 770 Ft
Promo
VN6852017G
Japán kés RESIN FUTURE 15 cm, piros, Dellinger
–20 %
25 190 Ft
31 490 Ft
Promo
DNGRH192
Japán kés YANAGIBA 24 cm, barna, Lion Sabatier
–20 %
13 430 Ft
16 790 Ft
Promo
LS3502344
Kategory
Japán kés RESIN FUTURE 15 cm, kék, Dellinger
–20 %
25 190 Ft
31 490 Ft
Promo
DNGRH190
Japán kés SHOTOH 13 cm, barna, Lion Sabatier
–20 %
8 140 Ft
10 180 Ft
Promo
LS3502346
Yanagiba késsel RED SPIRIT 24 cm, F.Dick
–15 %
32 450 Ft
38 180 Ft
Promo
FDCK8175724

Japán kések - éles, mint a kard

Mik azok a japán stílusú kések?

A japán kések hosszú és vékony pengéjűek, hegyes hegyűek, és eredetileg a nyers hal vékony szeleteinek vágására és a sushi elkészítésére használták őket. Könnyebbek, kiegyensúlyozottabbnak érződnek a kézben, és tökéletesek a precíziós feladatokhoz. Keményebb és vékonyabb acélból készülnek - rozsdamentes acélból vagy hagane-ból, amely ugyanolyan acél, mint amilyenből a japán kardok készülnek. A japán kések markolata keményfából készül.

Mire használják a japán késeket?

A japán kések - hosszú, vékony pengéjüknek köszönhetően - halak vagy nagy húsdarabok (különösen steakek) vágására használhatók. Sokféle speciális japán kés létezik (például Gyutou, Yanagi, Usuba vagy Deba), amelyek a csirke kicsontozásától a hal filézésén át a zöldség vékonyra szeleteléséig minden precíziós feladatra használhatók.

A Kulina weboldalon minőségi japán késeket talál, amelyeket olyan megbízható márkák gyártanak, mint például Dellinger vagy MIYABI. A holland Forged márka kovácsolt japán kései közül is választhat, vagy nézze meg a legkelendőbb japán késeket itt.

Hogyan kell élesíteni egy japán kést?

A japán kések lehetnek kétélűek vagy egyélűek (hagyományosak). Kemény acélból készülnek, amelyet valójában könnyebb élezni, mint a nyugati késekhez használt puha acélt. A japán stílusú kés élezéséhez szükség van egy élezőkőre. A kést szakemberhez is elviheti.

Hogyan ápoljuk a japán kést?

A japán kések meglehetősen nagy befektetésnek számítanak, ezért ha azt szeretné, hogy japán kése hosszú ideig megmaradjon, akkor kövesse a kések tisztítására és tárolására vonatkozó egyszerű szabályokat:

  • a kések gyakran mosogatógépben moshatóak, de javasoljuk, hogy kézzel tisztítsa meg a kést, mivel a mosogatógépben használt mosószerek károsíthatják az acélpenge felületét
  • ha a késnek fából készült a nyele, ne tegye be a mosogatógépbe
  • a fából készült fogantyúk kiszáradásának megelőzése érdekében rendszeresen kenje be őket lenolajjal vagy méhviasszal
  • ha japán késsel vág, ne vágjon közvetlenül kemény felületeken, például kőből készült munkalapon, rozsdamentes acél mosogatóban, tányéron vagy üvegből, kerámiából, bambuszból vagy más kemény anyagból készült vágódeszkán. A puha műanyag vágódeszka a legjobb
  • a kést külön tárolja, hogy a pengék ne tompuljanak el. Használjon késtömböt vagy egy késtartó tokot.
  • rendszeresen élesítse a kését

Látogatott termékek

97.09%
a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot.
Elégedettség a bolttal:
Szállítási idő:
A bolt áttekinthetősége:
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A(z) Kulina.hu elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján.