odpocet
6 nap
2 óra
48 perc
15 másodperc

Japán kések

Filterek megjelenítése
Filterek megjelenítése
Válogassa szét
összesen 21 termék
Dellinger Filterek megszüntetése
Japán szakácskés KANETSUGU MIYABI ISSHIN 21 cm, Dellinger DNGRSXL2005
Szakácskés SAMURAI 20 cm, Dellinger
56 760 Ft
DNGRSXLKHP8
Szakácskés CHEF MANMOSU 23 cm, Dellinger
77 410 Ft
DNGRSXLKH108
Szakácskés GOLD CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger DNGRKH166
Szakácskés BROWN CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger DNGRKH167
Zöldségkés NAKIRI 17 cm, Dellinger
13 750 Ft
DNGRSXLPO2500200
Szakácskés RED CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
55 040 Ft
DNGRKH165
Japán kés RESIN FUTURE 15 cm, kék, Dellinger
31 490 Ft
DNGRH190
177767 2 japonsky nuz bread samurai 19 5 cm na pecivo dellinger DNGRSXLKHP8B
Kategory
Japán séfkés SAKIMARU 27 cm, rózsafa, Dellinger DNGRXZF270
Japán séfkés PETTY 15 cm, Dellinger
96 300 Ft
DNGRSXL9302
KITA NORTH DAMASCUS 20,5 cm szeletelő kés, Dellinger DNGRSXLKH134
210451 japonsky nuz gyuto harukaze professional 20 cm cerna dellinger DNGR8594195884092
Japán kés RESIN FUTURE 15 cm, piros, Dellinger
31 490 Ft
DNGRH192
Japán séfkés SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
153 100 Ft
DNGRSXL9309
Szakácskés BBQ MAX SANDVIK RED NORTHERN SUN 21 cm, Dellinger DNGRKH206
Zöldségkés SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 17 cm, Dellinger DNGRKHOK7C

Japán kések: A hagyomány és a precizitás találkozása

A japán késeket világszerte nagyra értékelik kivételes élességük, könnyedségük és esztétikus kialakításuk miatt. Gyártásuk a kovácsmesterség hosszú hagyományaira épül, amely Japánban évszázadokon át fejlődött. Ezeket a késeket úgy tervezték, hogy maximális pontosságot és hatékonyságot biztosítsanak a szeletelés során, így nélkülözhetetlen eszközök minden konyhában.

Olvassa el ezt is

A japán kések jellemzői

  • Élesség – A keményebb acélok használatának köszönhetően a japán kések rendkívüli élességet érnek el, ami precíz vágást tesz lehetővé.
  • Könnyűség – A vékonyabb pengék és az ergonomikus markolatok könnyű kezelhetőséget és kisebb fáradtságot biztosítanak a hosszú távú használat során.
  • Esztétika – Gyakran damaszkuszi acélból készülnek, ami nagyon stílusos, vagy hagyományos japán kovácsolási technikákkal díszítik őket, aminek köszönhetően a japán kések nemcsak funkcionális eszközök, hanem műalkotások is.

A legjobb japán kések márkái

A japán kés kiválasztásakor fontos a bevált márkákra összpontosítani, amelyek a hagyományos kézművességet a modern technológiákkal ötvözik:

  • Dellinger – Ez a márka a japán kultúra által ihletett kések széles választékát kínálja. Késeik kiváló minőségűek, élesek és tartósak, ideálisak profi szakácsok és a főzés szerelmesei számára egyaránt.
  • Miyabi – egy vállalat, amely a német mérnöki tudást a japán kézműves tudással ötvözi. A Miyabi kések kiemelkedő élességükről, precizitásukról és esztétikus megjelenésükről ismertek.
  • Yaxell – egy japán gyártó, nagy múltú hagyományokkal, melynek kései világszerte népszerűek a profi szakácsok körében. A Yaxell a hagyományos kovácsolási technikákat ötvözi a modern anyagokkal, ami biztosítja kései magas minőségét és teljesítményét.

Tippek a japán kés kiválasztásához

  • Kés típusa – mérlegelje, milyen célra fogja leggyakrabban használni a kést (pl. Santoku univerzális használatra, Nakiri zöldségszeleteléshez).
  • Penge anyaga – válasszon minőségi acélból készült késeket, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a könnyű élezést.
  • Markolat – az ergonomikus forma és a minőségi markolatanyag biztosítja a kényelmes fogást és a biztonságos használatot.

A minőségi japán késbe való befektetés nemcsak a funkcionalitás, hanem az esztétika és a hosszú élettartam szempontjából is megtérülő. Ezekkel a késekkel minden főzés öröm lesz, és lehetővé teszi, hogy professzionális eredményeket érjen el a konyhájában.

97.12%
a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot.
Elégedettség a bolttal:
Szállítási idő:
A bolt áttekinthetősége:
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A(z) Kulina.hu elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján.