odpocet
6 nap
22 óra
10 perc
29 másodperc
Filterek megjelenítése
Filterek megjelenítése
Válogassa szét
összesen 67 termék
210571 japonsky nuz kiritsuke super gou 20 cm cervena yaxell
223 900 Ft
YAX37134
Japán szakácskés KANETSUGU MIYABI ISSHIN 21 cm, Dellinger DNGRSXL2005
Szakácskés BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger DNGRKH164
210421 japonsky nuz okami 15 cm cerna dellinger
19 660 Ft
DNGR8594195889288
Szakácskés GOLD CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger DNGRKH166
Zöldségkés SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 17 cm, Dellinger DNGRKHOK7C
Japán szeletelő kés SUJIHIKI 4000FC 24 cm, Miyabi MB33950241
Szakácskés BROWN CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger DNGRKH167
Japán kés GOURMET 17 cm, Wüsthof
35 440 Ft
WU1035046017
Zöldségkés NAKIRI 17 cm, Dellinger
13 750 Ft
DNGRSXLPO2500200
Japán SANTOKU kés 5000FCD 18 cm, Miyabi
111 300 Ft
MB34684181
Japán kés YANAGIBA 24 cm, barna, Lion Sabatier
16 790 Ft
LS3502344
Japán Santoku kés 5000MCD 18 cm, Miyabi
207 400 Ft
MB34374181
Japán Gyutoh kés 5000MCD 24 cm, Miyabi
227 900 Ft
MB34373241
Nakiri kés GOURMET 17 cm, Zwilling
29 680 Ft
ZW36129171
Japán bárdkés NAKIRI 4000FC 17 cm, Miyabi
77 680 Ft
MB33952171
210535 japonsky nuz kiritsuke zen 20 cm cerna yaxell
80 850 Ft
YAX35534
Szakácskés SAMURAI 20 cm, Dellinger
56 760 Ft
DNGRSXLKHP8
Japán kenyérvágókés 5000MCD 23 cm, Miyabi
207 400 Ft
MB34376231
Fel
További termékek

Japán kések: A hagyomány és a precizitás találkozása

A japán késeket világszerte nagyra értékelik kivételes élességük, könnyedségük és esztétikus kialakításuk miatt. Gyártásuk a kovácsmesterség hosszú hagyományaira épül, amely Japánban évszázadokon át fejlődött. Ezeket a késeket úgy tervezték, hogy maximális pontosságot és hatékonyságot biztosítsanak a szeletelés során, így nélkülözhetetlen eszközök minden konyhában.

Olvassa el ezt is

A japán kések jellemzői

  • Élesség – A keményebb acélok használatának köszönhetően a japán kések rendkívüli élességet érnek el, ami precíz vágást tesz lehetővé.
  • Könnyűség – A vékonyabb pengék és az ergonomikus markolatok könnyű kezelhetőséget és kisebb fáradtságot biztosítanak a hosszú távú használat során.
  • Esztétika – Gyakran damaszkuszi acélból készülnek, ami nagyon stílusos, vagy hagyományos japán kovácsolási technikákkal díszítik őket, aminek köszönhetően a japán kések nemcsak funkcionális eszközök, hanem műalkotások is.

A legjobb japán kések márkái

A japán kés kiválasztásakor fontos a bevált márkákra összpontosítani, amelyek a hagyományos kézművességet a modern technológiákkal ötvözik:

  • Dellinger – Ez a márka a japán kultúra által ihletett kések széles választékát kínálja. Késeik kiváló minőségűek, élesek és tartósak, ideálisak profi szakácsok és a főzés szerelmesei számára egyaránt.
  • Miyabi – egy vállalat, amely a német mérnöki tudást a japán kézműves tudással ötvözi. A Miyabi kések kiemelkedő élességükről, precizitásukról és esztétikus megjelenésükről ismertek.
  • Yaxell – egy japán gyártó, nagy múltú hagyományokkal, melynek kései világszerte népszerűek a profi szakácsok körében. A Yaxell a hagyományos kovácsolási technikákat ötvözi a modern anyagokkal, ami biztosítja kései magas minőségét és teljesítményét.

Tippek a japán kés kiválasztásához

  • Kés típusa – mérlegelje, milyen célra fogja leggyakrabban használni a kést (pl. Santoku univerzális használatra, Nakiri zöldségszeleteléshez).
  • Penge anyaga – válasszon minőségi acélból készült késeket, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a könnyű élezést.
  • Markolat – az ergonomikus forma és a minőségi markolatanyag biztosítja a kényelmes fogást és a biztonságos használatot.

A minőségi japán késbe való befektetés nemcsak a funkcionalitás, hanem az esztétika és a hosszú élettartam szempontjából is megtérülő. Ezekkel a késekkel minden főzés öröm lesz, és lehetővé teszi, hogy professzionális eredményeket érjen el a konyhájában.

97.14%
a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot.
Elégedettség a bolttal:
Szállítási idő:
A bolt áttekinthetősége:
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A(z) Kulina.hu elnyerte az Árukereső Megbízható Bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján.