Kenyér és kenyércipó formák

összesen 22 termék
Cipó forma DELIBAKE J1640374, 30 cm, Tefal
Akció
9 190 Ft –20 %
7 350 Ft
TEFJ1640374
Bagett tálca 40 cm, 3 db szett, de Buyer
Akció
32 130 Ft –20 %
25 700 Ft
DB336603
Cipó forma DELIBAKE J1640174 30 cm, Tefal
Akció
5 290 Ft –21 %
4 130 Ft
TEFJ1640174
Baguette sütőforma, szilikon, barna, Lékué
Akció
8 770 Ft –20 %
7 010 Ft
LKE0203100M10M017
Cipó forma 25 cm, barna, Lékué
Akció
9 190 Ft –15 %
7 810 Ft
LKE2410525M10M017
Kenyértekercs sütőforma, barna, szilikon, Lékué
Akció
8 990 Ft –18 %
7 290 Ft
LKE0202300M10M017
Cipó forma 30 x 10,8 cm, de Buyer
Akció
16 380 Ft –20 %
13 100 Ft
DB471630
Cipó forma 25 x 10,8 cm, de Buyer
Akció
13 760 Ft –30 %
9 600 Ft
DB471625
Cipó forma 28 cm, barna, Lékué
Akció
8 600 Ft –15 %
7 310 Ft
LKE1210528M10M017

Kenyér- és cipóformák - házi kenyérhez és egyéb édes vagy savanyú házi süteményekhez

Mik azok a kenyér- és kenyérsütőedények?

A kenyérsütőformák, amelyeket általában kenyérsütőformáknak is neveznek, olyan süteménysütőformák, amelyek általában téglalap alakúak, és mély falakkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a tészta kelesztését. Elsősorban kenyérsütésre tervezték, de számos más étel, például fasírt, citromos drizzle, terrine, banánkenyér, valamint különféle cipós sütemények és pástétomok sütéséhez is használható.

Mit kell figyelembe vennie, amikor kenyér- és cipóformát vásárol?

  • Méret: Döntse el, hogy milyen típusú kenyeret fog leggyakrabban sütni. A Kulina oldalon hagyományos, magas kupolás kenyérsütőformákat, hosszabb vagy rövidebb kenyérsütőformákat, valamint szilikonformákat kaphat bagetthez vagy zsemléhez.
  • Anyag: Az alumínium, az öntöttvas, a szilikon és a kerámia népszerű anyagok, amelyekből kenyérsütőedényeket készítenek.
  • Jellemzők: A perforált lyukak a ropogósabb kenyérhéj érdekében elősegítik a levegő keringését, a fedő pedig szépen szögletesre tartja a kenyeret.

A rendszeres kenyérsütéshez és cipós sütemények sütéséhez a Kulina számos cipóformát kínál olyan kiváló márkákból, mint például a de Buyer, Emile Henry, Eva Solo és a Lékué. Sok kenyérsütőformánk tapadásmentes bevonattal rendelkezik, ami megkönnyíti a kenyér vagy sütemény kivételét a formából.

Melyik az ideális kenyérsütőforma?

A kenyérsütés során a megfelelő serpenyőt kell használni ahhoz, hogy a kenyér egyenletesen süljön és gyönyörű külső kérget kapjon. Kifejezetten kenyérsütéshez olyan magas peremű kenyér- vagy cipóformát terveztek, amely lehetővé teszi a kenyér megemelkedését. Az egyenletes melegítés és az egyszerű eltávolítás érdekében használjon alumíniumacélból készült, tapadásmentes kenyérsütőedényt. A fedeles tepsi megakadályozza, hogy a kenyér megemelkedjen, így egy egyenletes szerkezetű, négyzet alakú, mély aranyszínű kenyérhéj lesz a végeredmény.

Kenyérsütéshez előnyösebb a fémserpenyő?

A legtöbb pék számára a fém tepsik a legkedveltebb sütési módszer. A fém kenyérsütőformák könnyen és gyorsan vezetik a hőt, így a hő átáramlik a serpenyőn, majd a tésztába, ami segít egyenletesebben megsütni a kenyereket.

Készen állsz a kenyérsütésre? A folyamat leegyszerűsítése érdekében használhat egy professzionális kenyérsütőformát a Kulina professzionális sütőedények széles választékából.