Lábas COCOTTE 26 cm, gőzölős, bazsalikommal, öntöttvasból készült, Staub
Kód: ST1133885Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Méretek:
- ⌀ 26 cm; szélesség füllel 33 cm.
- Magasság fedővel 19 cm; fedő nélkül 12 cm.
- Űrtartalom 5,2 liter.
- Súly 5,5 kg.
A kerek öntöttvas fazék örök segítség párolás, sütés, levesek és egytálételek készítése során. Bármilyen étel elkészítése a STAUB zománcozott öntöttvas edényben vagy másnéven „COCOTTE”-ban rendkívül egyszerű.
A párolóbetéttel ellátott edény vízgőzben történő kíméletes főzésre alkalmas. Segítségével a zöldség vagy a burgonya, a csirke vagy a lazac egy pillanat alatt elkészül, és az értékes vitaminokat is megőrzi. Ez a főzési mód nagyon egészséges, mivel a vitaminokat és az ásványi anyagokat a víz nem oldja ki az alapanyagokból. A párolóbetétet az élelmiszerekkel együtt függessze a fazékban lévő forró víz fölé, és takarja le a fedővevel.
A Staub edény a konyha elengedhetetlen tartozéka.
Az edény nemcsak főzésre, hanem tálalásra is alkalmas, a benne lévő ételt sokáig melegen tartja és ugyanakkor nagyon jól mutat az asztalon.
A zománcozott matt fekete belső felületnek köszönhetően az ételek mindig finomak és ízletesek lesznek. A levegő zárt térben történő keringése és a kis kiugrások a fedő alján megteremtik a lassú főzéshez és pároláshoz szükséges ideális körülményeket.
A Staub öntöttvas edényeket a neves főszakácsok is imádják rendkívüli tulajdonságuk miatt: hosszú ideig megtartják a hőt, kiemelik az ételek ízét és gyakorlatilag tönkretehetetlenek.
A kerek fazék tulajdonságai:
- Az étel „lassú elkészítését” szolgáló kiugrások a fedő belső oldalán.
- Egyszerű főzést tesz lehetővé. Kezdő és profi szakácsok is bátran használhatják.
- A zománcozott öntöttvas edény nagyon tartós, korrózióálló, színmegőrző, kiváló hővezető tulajdonságokkal rendelkezik, és ellenálló zománcréteggel van bevonva.
- A sima edényalj bármilyen típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapot is.
- A terméket szigorú teszteléseknek vetették alá, hogy az optimális funkcionalitás hosszú távon biztosítva legyen, és az ételek íze is kitűnjön.
FIGYELEM: A gyártó megváltoztatta a párolóbetét dizájnját. Ebben az esetben a párolóbetét már egyenesen az edényben található, így nem kell minden alkalommal újból behelyezni. A perem körüli lyukakat eltávolították, hogy elkerüljék a gőzhatás elvesztését. Az új típus előnye az, hogy sokkal több nyersanyag fér bele az edénybe ezáltal, több lesz az étel mennyisége is.
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!