Kisméretű porcelán edények

összesen 4 termék

Ramekins - nagyszerű egytálételes edények

A hagyományos meghatározás szerint a rakott tál egy kis, egyenes oldalú kerámia vagy üveg egyszemélyes tál, amelyet sütéshez és tálaláshoz használnak. A tégelyeket gyakran használják desszertek, például crème brulée-k, omlós sütemények és sajttorták készítéséhez, de sós ételek kis adagjaihoz is. A tálalóedények kisebb adagok tálalására is használhatók partik és bankettek során.

Milyen előnyei vannak a formába sütésnek?

Mivel a formák általában hengeres alakúak és kis méretűek, ideálisak egyadagos desszertek sütéséhez. Mikrohullámú sütőben, sütőben és mosogatógépben is elmoshatóak, és jól használhatóak torta- vagy muffinformaként. A kosárformák tökéletesek szuflé és más ínycsiklandó desszertek készítéséhez, amelyeket a sütőből egyenesen az asztalra tálalhat. Jó étvágyat!

A kreatív szakácsok mártogatósokhoz, pitékhez, sőt krémlevesekhez is használnak formákat. Ideálisak olyan rágcsálnivalók, mint a diófélék vagy aszalt gyümölcsök tálalásához is.

A tálalóedények azok számára is praktikusak, akik egyedül vagy csak a partnerükkel élnek. Végül is, feleslegesen sütni további adagokat, amelyek napokig a hűtőben maradnak, nemcsak időpocsékolás, hanem élelmiszerpazarlás is. A hulladékmentes főzés nemcsak gazdaságos, hanem a környezetnek is jót tesz.

Tartósak a kosárkák?

A tégelyeket úgy gyártják, hogy újrafelhasználhatóak és rugalmasak legyenek. A magas hőmérsékletnek is ellenállnak, ami sokoldalú konyhai edényeket tesz belőlük, amelyek kiválóan alkalmasak főzésre, sütésre és hűtésre. Gondoljon csak bele, mennyi pompás dolgot készíthet - egyedi csokoládétortákat, crème brulée-t, tiramisut és mousse-t, hogy csak néhányat említsünk... Mire vár még? Nézze meg, mit kínál a Kulina, és kezdje el azonnal. Ezután dőljön hátra, és élvezze kulináris erőfeszítései eredményét családjával és barátaival.

Kulina különböző stílusú kosárkákat kínál - többek között a Bitz és a Revol. A Revol egy francia vállalat, amely jól ismert termékeinek magas minőségéről.

Elő kell készíteni a formákat, mielőtt sütnénk bennük?

A legtöbb kosárforma viszonylag kicsi. Ennek eredményeként a sütőben a hő könnyen eljuthat a keverék közepéig. Annak érdekében, hogy a desszert ne égjen meg, ne süljön keményre, vagy ne süljön túl, célszerű vízfürdőbe helyezni a sütőformát. Minden esetben előzetesen ellenőrizze a gyártó utasításait. Egyes formák még a gyorsfőzőben is biztonságosak, illetve mikrohullámú sütőben is használhatók.