Konyhai spatulák

összesen 17 termék
Hal spatula PROFI PLUS, WMF
11 290 Ft
WM1871336030
Sütemény spatula PROFI PLUS 28 cm, WMF
11 290 Ft
WM1871956030
Sütemény spatula 25 cm, szilikon, de Buyer
9 660 Ft
DB474024N
Tésztaspatula FKOFFICIUM 12 cm, de Buyer
15 400 Ft
DB423200
Tésztaspatula FKOFFICIUM 12 cm, perforált, de Buyer
16 380 Ft
DB423201
Tésztaspatula TWIN CHEF 12 cm, Zwilling
15 730 Ft
ZW34923120
Forgatólapát FKOFFICIUM 15 cm, de Buyer
12 610 Ft
DB423115
 Sütőkés 13 cm, kétoldalas, sárga, de Buyer
4 250 Ft
DB467003N
Tésztaspatula TWIN CHEF 21 cm, Zwilling
18 700 Ft
ZW34923210
Tésztaspatula RA 30 cm, sötétbarna, Rosendahl
9 190 Ft
RSD23109
Tésztaspatula GREEN TOOL 31 cm, Eva Solo
6 130 Ft
ES531531
Tésztaspatula ELEVATE 20122 sárga, Joseph Joseph
5 560 Ft
JS20122
Sütemény spatula PRO, Zwilling
10 910 Ft
ZW37160032
Forgatólapát 36 cm, zöld, szilikon, Lékué
4 520 Ft
LKL0207017V28U220
Forgatólapát 27 cm, fa, Tramontina
7 090 Ft
TRAM29810415
Sütemény spatula EVA TRIO, szürke, Eva Solo
6 540 Ft
ES118062

Konyhai spatulák - Egyszerűbb módja az ételek kezelésének

Mi az a konyhai spatula?

A konyhai spatula egy olyan eszköz, amelyet az ételek felemelésére, megfordítására vagy szétterítésére használnak. Jellemzően egy fogantyúval és egy lapos, vékony, téglalap vagy ovális alakú pengével rendelkezik. A konyhai spatulák különböző méretben és formában kaphatók, a kívánt felhasználástól függően.

Például egy nagyobb spatulát használhatsz palacsinta megfordításához, míg egy kisebbet egy torta megcukrozásához. Ezenkívül egyes spatulák olyan résszel ellátott pengét tartalmaznak, amely lehetővé teszi, hogy az extra folyadékok vagy olajok lefolyjanak a felemelt ételről.

Általánosságban elmondható, hogy a konyhai spatula többcélú eszköz, amely számos sütési és konyhai feladatra alkalmazható.

A Kulina oldalon olyan neves gyártók konyhai spatuláit kínáljuk, mint például de Buyer és a Zwilling. Számos más spatulát is kínálunk speciálisabb felhasználásra, például konyhai esztergályozókat, valamint cukormáz- és díszítő spatulákat.

Mi a különbség a főzőspatula és a sütőspatula között?

A főző- és sütőspatulák elsősorban felépítésükben és elsődleges felhasználásukban különböznek egymástól.

A főzőspatula pengéje általában szélesebb, hosszabb és rugalmasabb. Ez a penge könnyedén becsúszik az étel alá anélkül, hogy sérülést okozna, így tökéletesen alkalmas a serpenyőben vagy a grillsütőn történő forgatásra és forgatásra. Ezenkívül a főzőspatulák segítségével le lehet kaparni az esetlegesen a serpenyőre ragadt ételmaradékokat.

A sütőspatulákat viszont úgy készítik, hogy pontosabbak és finomabbak legyenek. Ezek gyakran keskenyebb, keményebb és egyenesebb pengével rendelkeznek, ami javítja az ellenőrzést az olyan finom sütemények , mint a sütemények, péksütemények és sütemények kezelése közben . A jobb tőkeáttétel és a kéz útban tartásának elkerülése érdekében a penge gyakran eltolva van a markolattól. Rugalmasabbak is, hogy lehetővé tegyék a krémek felvitelét vagy a maradék tészta lekaparását a tál oldaláról

Mire használható a konyhai spatula?

A konyhai spatulák sokoldalú eszközök, amelyek a konyhai munkák széles skálájához használhatók, például ételek megfordításához és megforgatásához, sült ételek kiemeléséhez, tálak és edények lekaparásához, fűszerek szétterítéséhez, keveréshez és keveréshez, ételek eltávolításához a serpenyőkből, grillezéshez stb. Amint láthatja, a konyhai spatula számos felhasználási lehetősége van, és ezeknek csak az Ön igényei, kreativitása és képzelőereje szab határt a konyhában.

Nézze meg a keverőkanalak és konyhai eszközkészletek gyűjteményét is, hogy biztos lehessen benne, hogy minden szükséges eszközzel rendelkezik minden kulináris feladat elvégzéséhez.