Mélyserpenyők

összesen 60 termék
Mély serpenyő ECLIPSE 24 cm, tapadásmentes, Mauviel
104 200 Ft
ML524424
de Buyer MINERAL B mély serpenyő, 28 cm, acél
47 870 Ft
DB561428
Mély serpenyő TITANIUM NOWO 26 cm, WOLL
37 590 Ft
WL726N
Szoté serpenyő NORDIC KITCHEN 24 cm, fa fogantyúval, Eva Solo ES280424
Mély serpenyő MINERL B ELEMENT 32 cm, acél, de Buyer DB561432
Mély serpenyő 24 cm, réz, Eva Solo
81 980 Ft
ES271011
Mély serpenyő TWIN CLASSIC 24 cm, Zwilling
55 600 Ft
ZW40917240
Mély serpenyő M'COOK 24 cm, rozsdamentes acél, Mauviel ML521224
Mély serpenyő FORTE 28 cm, tálakkal, Zwilling
58 380 Ft
ZW66567281
de Buyer MINERAL B mély serpenyő, 28 cm, acél
49 180 Ft
DB565428
Saute DIAMOND LITE serpenyő 24 cm, titánium, PRO WOLL WL2724DLP
de Buyer MINERAL B mély serpenyő, 24 cm, acél
37 540 Ft
DB561424
Mély serpenyő M'COOK 20 cm, rozsdamentes acél, Mauviel ML521120
Fel
További termékek

Sauté serpenyők – miben különböznek a hagyományos serpenyőktől, és miért van rájuk szükségünk?

A mély serpenyők, az úgynevezett lábasok egy speciális serpenyőtípus nagy felülettel és magas szélekkel, amelyeket a következőkre használnak:

  • pirítás,
  • buggyantás,
  • párolás,
  • vagy rántás

A lábas felépítése az egyenes, magas peremmel, hosszú fogantyúval és nagy főzőfelülettel tökéletes az összetevők folyadékban történő főzéséhez, nagyobb mennyiségű hozzávalók keveréséhez, egytálételek vagy különféle raguk elkészítéséhez. Emiatt a lábas talán a legsokoldalúbb kiegészítő a konyhában – nézze meg a legkeresettebb lábasainkat itt vagy olvassa el az itt található, a serpenyőkről szóló teljes útmutatónkban

hogyan válassza ki a legjobb lábast konyhájába.

Fedő használatával megőrzi a nedvességet olyan ételek elkészítése közben, mint a curryk és pörköltek, megvédi az ételt a kiszáradástól vagy leégéstől, és sokkal lágyabbá és aromásabbá teszi az ételeket.

Mitől lesz egy serpenyő saute serpenyő?

  • egyenes és viszonylag magas oldalak
  • széles és lapos aljazat
  • nagy felület és nagy térfogat az egyenletes eredményért
  • hosszú fogantyú és egy extra, kis fogantyú az ellenkező oldalon, ami megkönnyíti a serpenyő áthelyezését a tűzhelyről a konyhapultra vagy az asztalra az ételek közvetlen serpenyőben való felszolgálásához
  • a legtöbb serpenyőnek olyan fedele van, amely megtartja a hőt és lehetővé teszi a párolást

Mi a különbség a sauté és a szósz serpenyő között ?

A szósz serpenyő (más néven mártás edény) egy speciális mély, serpenyő, mely egy serpenyő és egy klasszikus fazék hibridje. Univerzális, nagy főzőfelülettel és magas peremmel rendelkezik, akárcsak a mély serpenyők, de ferde oldala van. A szósz serpenyők tökéletesek pirításhoz, tojásfőzéshez, szószok készítéséhez és még sok máshoz.

A Kulinában a kiváló minőségű anyagokból készült, megbízható márkák, például a de Buyer, saute serpenyők és szószserpenyők széles választékát kínáljuk. Woll, Mauviel vagy Eva Solo. Némelyikük titán tapadásmentes felülettel vagy fogantyúval rendelkezik, amely alkalmassá teszi őket a sütőben való használatra. A mély serpenyő minden konyha elengedhetetlen kelléke, ezért mindenképpen fektessen be egy prémium minőségű serpenyőbe, amellyel hosszú éveken át kiváló főzési eredményeket érhet el.