Mélyserpenyők

összesen 50 termék
Mély serpenyő LOGIC PRO XR IND 28 cm, fedővel, WOLL WL728PLCIL
de Buyer MINERAL B mély serpenyő, 28 cm, acél
47 870 Ft
DB561428
Mély serpenyő ULTIMATE G2683372 26 cm, fedővel, Tefal TEFG2683372
de Buyer MINERAL B mély serpenyő, 24 cm, acél
37 540 Ft
DB561424
Mély serpenyő 24 cm, réz, Eva Solo
Akce
81 980 Ft –20 %
65 580 Ft
ES271011
de Buyer MINERAL B mély serpenyő, 28 cm, acél
49 180 Ft
DB565428
Mély serpenyő MINERL B ELEMENT 32 cm, acél, de Buyer
55 580 Ft
DB561432
Mély serpenyő ALCHIMY 16 cm, 0,5 l, kerekded, rozsdamentes acél DB360316
Mély serpenyő MILADY 24 cm, de Buyer
69 520 Ft
DB341124
Mély serpenyő DIAMOND LITE 32 cm, levehető fogantyúval, WOLL WL1732DPI
de Buyer MINERAL B B BOIS mély serpenyő, 24 cm, fa fogantyús DB571424
Mély serpenyő DIAMOND LITE PRO 32 cm, titánium, WOLL
52 890 Ft
WL2732DLP
Fel
További termékek

Sauté serpenyők – miben különböznek a hagyományos serpenyőktől, és miért van rájuk szükségünk?

A mély serpenyők, az úgynevezett lábasok egy speciális serpenyőtípus nagy felülettel és magas szélekkel, amelyeket a következőkre használnak:

  • pirítás,
  • buggyantás,
  • párolás,
  • vagy rántás

A lábas felépítése az egyenes, magas peremmel, hosszú fogantyúval és nagy főzőfelülettel tökéletes az összetevők folyadékban történő főzéséhez, nagyobb mennyiségű hozzávalók keveréséhez, egytálételek vagy különféle raguk elkészítéséhez. Emiatt a lábas talán a legsokoldalúbb kiegészítő a konyhában – nézze meg a legkeresettebb lábasainkat itt vagy olvassa el az itt található, a serpenyőkről szóló teljes útmutatónkban

hogyan válassza ki a legjobb lábast konyhájába.

Fedő használatával megőrzi a nedvességet olyan ételek elkészítése közben, mint a curryk és pörköltek, megvédi az ételt a kiszáradástól vagy leégéstől, és sokkal lágyabbá és aromásabbá teszi az ételeket.

Mitől lesz egy serpenyő saute serpenyő?

  • egyenes és viszonylag magas oldalak
  • széles és lapos aljazat
  • nagy felület és nagy térfogat az egyenletes eredményért
  • hosszú fogantyú és egy extra, kis fogantyú az ellenkező oldalon, ami megkönnyíti a serpenyő áthelyezését a tűzhelyről a konyhapultra vagy az asztalra az ételek közvetlen serpenyőben való felszolgálásához
  • a legtöbb serpenyőnek olyan fedele van, amely megtartja a hőt és lehetővé teszi a párolást

Mi a különbség a sauté és a szósz serpenyő között ?

A szósz serpenyő (más néven mártás edény) egy speciális mély, serpenyő, mely egy serpenyő és egy klasszikus fazék hibridje. Univerzális, nagy főzőfelülettel és magas peremmel rendelkezik, akárcsak a mély serpenyők, de ferde oldala van. A szósz serpenyők tökéletesek pirításhoz, tojásfőzéshez, szószok készítéséhez és még sok máshoz.

A Kulinában a kiváló minőségű anyagokból készült, megbízható márkák, például a de Buyer, saute serpenyők és szószserpenyők széles választékát kínáljuk. Woll, Mauviel vagy Eva Solo. Némelyikük titán tapadásmentes felülettel vagy fogantyúval rendelkezik, amely alkalmassá teszi őket a sütőben való használatra. A mély serpenyő minden konyha elengedhetetlen kelléke, ezért mindenképpen fektessen be egy prémium minőségű serpenyőbe, amellyel hosszú éveken át kiváló főzési eredményeket érhet el.