Mélyserpenyők

összesen 87 termék
de Buyer MINERAL B mély serpenyő, 28 cm, acél
49 180 Ft
DB565428
de Buyer MINERAL B mély serpenyő, 28 cm, acél
47 870 Ft
DB561428
Mély serpenyő MINERL B ELEMENT 32 cm, acél, de Buyer
55 580 Ft
DB561432
de Buyer MINERAL B mély serpenyő, 24 cm, acél
37 540 Ft
DB561424
Sütőserpenyő AFFINITY 20 cm, de Buyer
86 080 Ft
DB373020
de Buyer MINERAL B mély serpenyő, 32 cm, acél
55 740 Ft
DB565432
Mély serpenyő CHOCK B BOIS 24 cm, de Buyer
63 290 Ft
DB878824
Mély serpenyő ALCHIMY 24 cm, 4 l, egyenes, rozsdamentes acél DB360224
Mély serpenyő ALCHIMY 16 cm, 0,5 l, kerekded, rozsdamentes acél DB360316
Mély serpenyő CHOC B BOIS 28 cm, de Buyer
71 650 Ft
DB878828
Mély serpenyő MILADY 24 cm, de Buyer
69 520 Ft
DB341124
de Buyer MINERAL B tálalóserpenyő, 24 cm, mély, acél DB565424
Serpenyő DURADO 28 cm, WMF
49 990 Ft
WM748406021
Fel
További termékek

Sauté serpenyők – miben különböznek a hagyományos serpenyőktől, és miért van rájuk szükségünk?

A mély serpenyők, az úgynevezett lábasok egy speciális serpenyőtípus nagy felülettel és magas szélekkel, amelyeket a következőkre használnak:

  • pirítás,
  • buggyantás,
  • párolás,
  • vagy rántás

A lábas felépítése az egyenes, magas peremmel, hosszú fogantyúval és nagy főzőfelülettel tökéletes az összetevők folyadékban történő főzéséhez, nagyobb mennyiségű hozzávalók keveréséhez, egytálételek vagy különféle raguk elkészítéséhez. Emiatt a lábas talán a legsokoldalúbb kiegészítő a konyhában – nézze meg a legkeresettebb lábasainkat itt vagy olvassa el az itt található, a serpenyőkről szóló teljes útmutatónkban

hogyan válassza ki a legjobb lábast konyhájába.

Fedő használatával megőrzi a nedvességet olyan ételek elkészítése közben, mint a curryk és pörköltek, megvédi az ételt a kiszáradástól vagy leégéstől, és sokkal lágyabbá és aromásabbá teszi az ételeket.

Mitől lesz egy serpenyő saute serpenyő?

  • egyenes és viszonylag magas oldalak
  • széles és lapos aljazat
  • nagy felület és nagy térfogat az egyenletes eredményért
  • hosszú fogantyú és egy extra, kis fogantyú az ellenkező oldalon, ami megkönnyíti a serpenyő áthelyezését a tűzhelyről a konyhapultra vagy az asztalra az ételek közvetlen serpenyőben való felszolgálásához
  • a legtöbb serpenyőnek olyan fedele van, amely megtartja a hőt és lehetővé teszi a párolást

Mi a különbség a sauté és a szósz serpenyő között ?

A szósz serpenyő (más néven mártás edény) egy speciális mély, serpenyő, mely egy serpenyő és egy klasszikus fazék hibridje. Univerzális, nagy főzőfelülettel és magas peremmel rendelkezik, akárcsak a mély serpenyők, de ferde oldala van. A szósz serpenyők tökéletesek pirításhoz, tojásfőzéshez, szószok készítéséhez és még sok máshoz.

A Kulinában a kiváló minőségű anyagokból készült, megbízható márkák, például a de Buyer, saute serpenyők és szószserpenyők széles választékát kínáljuk. Woll, Mauviel vagy Eva Solo. Némelyikük titán tapadásmentes felülettel vagy fogantyúval rendelkezik, amely alkalmassá teszi őket a sütőben való használatra. A mély serpenyő minden konyha elengedhetetlen kelléke, ezért mindenképpen fektessen be egy prémium minőségű serpenyőbe, amellyel hosszú éveken át kiváló főzési eredményeket érhet el.