Pecsenyesütő tepsik
Sütőtepsik – nem csak a vasárnapi sültekhez vagy egy ünnepi vacsorához
A sültek tökéletesek azok számára, akik szeretik a húst, nagy családjuk van, vagy meghívják barátaikat vagy családjukat vacsorára – nem csak különleges alkalmakra. Egy sütőtepsi vagy egy serpenyő különféle kulináris feladatokhoz használható, és ha minőségi terméket vásárol, akkor egy olyan konyhai eszközt kap, amelyet egyik generációról a másikra adhat.
Mi a különbség a sütőtepsi és a tepsi között?
A sütőedények általában nagyobbak és nehezebbek. Nagy adag hús- és baromfihús sütésére tervezték, különböző anyagokból készülnek (vastagabbak), és gyakran vannak fedővel ellátva.
Mire használhatod a sütőedényt?
A sütőedény nagyon sokoldalú eszköz, és sokféle ételhez és kulináris feladathoz használhatja, például:
- baromfisütés (kacsa, csirke karácsonyi vagy hálaadásnapi vacsorára)
- sonkasütés
- mindenféle hús sütése
- zöldségek sütése leveshez, pástétomhoz vagy vacsorához
- egytálételek (pörkölt, gulyás) készítése közvetlenül a sütőben
A Kulinában megbízható gyártók által készített kiváló minőségű sütőedények széles választékát kínáljuk. Méretben és formájukban különböznek (néhány ovális, néhány téglalap alakú), és van, amelyik fedéllel van felszerelve. Érdemes beruházni egy sütőedénybe, mivel ezek az edények gyakran megmaradnak egész életre, és néha egyik generációról a másikra adják át. Tekintse meg sütőedényeinket a WMF, Fissler vagy de-buyer márkáktól és szerezzen egy jó receptet nagymamájától!
Ha pedig sütőedényt vásárol, ügyeljen arra, hogy vegyen egy szép alátétet és sütőkesztyűt is, amely biztonságossá teszi a sütést – mind az Ön, mind a konyhája számára. Ha pedig közvetlenül az asztalra szeretné tálalni az ételt, válasszon egy sütőedényt a WMF-től, és szerezzen magának egy hozzáillő fa tálalóállványt, amely kiváló alternatívája a klasszikus alátétnek.