Pite és gyümölcstorta formák

összesen 17 termék
Hullámos kör alakú kivágókészlet, 9 db szett, de Buyer DB332300N
Tartalette forma 11 cm, de Buyer
3 260 Ft
DB535611
Piteforma 14 cm, acél, de Buyer
3 260 Ft
DB535614
Kalácssütő forma 32 cm, kivehető aljjal, de Buyer
15 240 Ft
DB470632
Kalácssütő forma 24 cm
Kalácssütő forma 24 cm
Raktáron (>5 db)
6 220 Ft
DB470524
Kalácssütő forma 28 cm, de Buyer
7 530 Ft
DB470528
Tart sütőforma, 12 darab tartlettehez, acél, de Buyer DB471112
Kalácssütő forma 20 x 10 cm, téglalap alakú, de Buyer DB470820
Kalácssütő forma 32 cm, de Buyer
8 680 Ft
DB470532
Kalácssütő forma 28 cm, kivehető aljjal, de Buyer
13 920 Ft
DB470628
Kalácssütő forma 28 cm, vörös burgundi, Emile Henry EH346028
Kalácssütő forma 15 x 36 cm, bordó vörös, Emile Henry EH346034
Kalácssütő forma FRENCH CLASSICS 12,5 cm, REVOL
4 490 Ft
RV612426
Kalácssütő forma DELIBAKE J1641574 28 cm, Tefal
7 890 Ft
TEFJ1641574
Legio Pite Tál ⌀ 24 cm Eva Solo
24 580 Ft
ES885242
Kalácssütő forma CRISPYBAKE J4170814 28 cm, Tefal
6 050 Ft
TEFJ4170814

Torták és tortácskák - bővítse otthoni menüjét

Mik azok a torta- és lepényformák?

A tortaforma egy sekély, kerek sütőedény, amelyet leggyakrabban (édes vagy savanyú) torták, tortalapok, piték és lepények készítésére használnak. A tortácskák egyszerűen minitorták, és érdemes lehet tortácskákat vásárolni, ha egy partira vagy bankettre szeretne néhány harapnivalót készíteni. A tortagyűrű vagy -forma kiválasztásakor vegye figyelembe annak átmérőjét és a családban élő személyek számát.

A Kulina weboldalon kínált néhány tortaforma kivehető aljjal rendelkezik, de egy egyrészes tortaforma jobb lehet Önnek, ha folyékony töltelékkel készít tortákat.

A Kulina weboldalon a különböző átmérőjű és formájú torta- és lepényformák széles választékát találja - a leghagyományosabb - kerek formáktól a téglalap vagy négyzet alakú formákig. Kiváló minőségű, acél vagy kerámia tortaformákból készült, perforált tortakarikákat kínálunk. Válassza a következő acél kerek tortaformát de Buyer vagy válasszon egy igazi szemet gyönyörködtető - piros kerámia tortaformát a Emile Henry.

Ki kell zsírozni a tortaformát?

A legtöbb esetben nincs szükség a tortaforma zsírozására, mielőtt kibélelné a tésztával. Hogy miért? A tészta magas vajtartalma természetesen megakadályozza, hogy a tészta a serpenyő aljára tapadjon. Azonban, különösen, ha egy egyrészes tortaformája vagy tortaformája van, használhat némi vajat a forma zsírozásához. Így könnyebben ki tudja majd venni a tortát az edényből. Ha a tortaforma pereme recézett, győződjön meg róla, hogy egyenletesen meg van kenve.

Sütőbab - szép kiegészítője a tortaformának

A sütőbab olyan kis golyócskák, amelyek hővezető kerámiából készülnek, és a tésztát nehezítik, és segítenek a sütésnek felülről megsülni. Hogyan használja őket? A sütőbabot a "vak" sütésnél használják - a sütés során a nyers tésztát sütőpapírral vagy fóliával bélelik ki, majd megtöltik súlyokkal - sütőbabbal. A tésztát a sütés közben megtartják a formáját, és megakadályozzák, hogy az alja felpúposodjon.

Ha szeret sütni, mindenképpen nézze meg sütési kiegészítők és sütőformák kínálatát. Ps. Tudta, hogy muffinformában is süthet tortácskákat? Nézd meg őket!