Pite és gyümölcstorta formák

összesen 6 termék
Tartalette forma 11 cm, de Buyer
3 260 Ft
DB535611
Piteforma 14 cm, acél, de Buyer
3 260 Ft
DB535614
Kalácssütő forma 32 cm, kivehető aljjal, de Buyer
15 240 Ft
DB470632
Tart sütőforma, 12 darab tartlettehez, acél, de Buyer DB471112
Kalácssütő forma 28 cm, kivehető aljjal, de Buyer
13 920 Ft
DB470628
Kalácssütő forma DELIBAKE J1641574 28 cm, Tefal
7 890 Ft
TEFJ1641574

Torták és tortácskák - bővítse otthoni menüjét

Mik azok a torta- és lepényformák?

A tortaforma egy sekély, kerek sütőedény, amelyet leggyakrabban (édes vagy savanyú) torták, tortalapok, piték és lepények készítésére használnak. A tortácskák egyszerűen minitorták, és érdemes lehet tortácskákat vásárolni, ha egy partira vagy bankettre szeretne néhány harapnivalót készíteni. A tortagyűrű vagy -forma kiválasztásakor vegye figyelembe annak átmérőjét és a családban élő személyek számát.

A Kulina weboldalon kínált néhány tortaforma kivehető aljjal rendelkezik, de egy egyrészes tortaforma jobb lehet Önnek, ha folyékony töltelékkel készít tortákat.

A Kulina weboldalon a különböző átmérőjű és formájú torta- és lepényformák széles választékát találja - a leghagyományosabb - kerek formáktól a téglalap vagy négyzet alakú formákig. Kiváló minőségű, acél vagy kerámia tortaformákból készült, perforált tortakarikákat kínálunk. Válassza a következő acél kerek tortaformát de Buyer vagy válasszon egy igazi szemet gyönyörködtető - piros kerámia tortaformát a Emile Henry.

Ki kell zsírozni a tortaformát?

A legtöbb esetben nincs szükség a tortaforma zsírozására, mielőtt kibélelné a tésztával. Hogy miért? A tészta magas vajtartalma természetesen megakadályozza, hogy a tészta a serpenyő aljára tapadjon. Azonban, különösen, ha egy egyrészes tortaformája vagy tortaformája van, használhat némi vajat a forma zsírozásához. Így könnyebben ki tudja majd venni a tortát az edényből. Ha a tortaforma pereme recézett, győződjön meg róla, hogy egyenletesen meg van kenve.

Sütőbab - szép kiegészítője a tortaformának

A sütőbab olyan kis golyócskák, amelyek hővezető kerámiából készülnek, és a tésztát nehezítik, és segítenek a sütésnek felülről megsülni. Hogyan használja őket? A sütőbabot a "vak" sütésnél használják - a sütés során a nyers tésztát sütőpapírral vagy fóliával bélelik ki, majd megtöltik súlyokkal - sütőbabbal. A tésztát a sütés közben megtartják a formáját, és megakadályozzák, hogy az alja felpúposodjon.

Ha szeret sütni, mindenképpen nézze meg sütési kiegészítők és sütőformák kínálatát. Ps. Tudta, hogy muffinformában is süthet tortácskákat? Nézd meg őket!