Staub
Staub – minden konyhában kötelező darab
Staub cég, amely zománcozott öntöttvas sütőtálak és edények gyártására specializálódott a> Francis Staub alapította 1974-ben, és jelenleg a Zwilling J. A. Henckels tulajdona – egy német cégé, amely a Zwilling, a Ballarini, a Miyagi, a Demeyere és a Henckels Int. tulajdonában van.
Az otthon ott van, ahol a Staub edénye van
A Staub márka a franciaországi Merville-ből származik, és itt hozták létre kiváló minőségű öntöttvas edényeit és holland (vagy inkább francia) sütőedényeit, ötvözve a hagyományos kézművességet a legmodernebb technológiával.
A Staub márka ötlete az volt, hogy olyan edényeket és sütőedényeket kínáljon, amelyek évekig kitartanak, és lehetővé teszik, hogy az emberek megosszák egymás közt a főzés iránti szeretetet és szenvedélyt. És pontosan ezt mondja a Staub minden terméke megbízható minőségével és gyönyörű, fényes megjelenésével.
Miért érik meg a Staub termékek az árát?
- A Staub fazekai nagyon nehezek, és a nehéz öntöttvasnak jobb a hőtömege, mint bármely más anyagnak. Ennek eredményeként a Duch sütőtálak és edények tovább tartják a hőt, és tökéletesek az ételek tálalására az asztalon
- Az edények nem csak nehezek, hanem vastagok is, ami a Staub kerámiákat rendkívül ellenállóvá és tartóssá teszi.
- A Staub tökéletesítette termékei zománcozásának folyamatát, a több zománcréteg pedig növeli a törés- és karcállóságot. Az erős zománc tapadásmentes felületet biztosít az edények számára, így azok könnyen tisztíthatók
- Semmihez sem hasonló fedő – a Staub edények különleges formájú fedője kiváló nedvességmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik, köszönhetően rendszerének, amely egyenletes folyadéklecsapódást biztosít az edény tartalmára. Ez megakadályozza, hogy a hús kiszáradjon, a zöldségek puhák maradnak, és minden összetevő megőrzi ízét.
- Az összes Staub edény belseje kiváló minőségű fekete matt bevonattal van bevonva, amely ideális az ételek sütéséhez, pirításához és karamellizálásához.
- Az öntöttvas megőrzi minden összetevő tápértékét és teljes aromáját
- A Staub edények és más sütőedények generációkon át kitartanak, így nem kell őket több év után cserélni, ami azt jelenti, hogy pénzt és környezetet takarít meg.
- A Staub edények széles színválasztékban kaphatók, amelyek rusztikus megjelenést kölcsönöznek nekik, és bármely étkezőasztalon jól mutatnak.
Összefoglalva: olyan jól néz ki, mint ahogy főz! Nem csoda, hogy a professzionális szakácsok és a főzés szerelmesei szerte a világon szeretik ezt a márkát, és a Staub edényeit a legjobb kulináris műsorokban, valamint a legjobb éttermek és séfek konyhájában is megtalálja.