Süteménytálak

összesen 55 termék
Desszert tányér KINTSUGI 3 21 cm, fehér, Seletti
18 590 Ft
SLT09603
MIJ ICE WHITEWASH tapas tányér, 16,5 cm, fehér, kerámia MIJC3012
Tapas tányér BLUE BLUR 17 cm, kék, kerámia, MIJ
4 270 Ft
MIJC4084
Tapas tányér WABI SABI 17 cm, barna, kerámia, MIJ
4 270 Ft
MIJC8153
Desszert tányér SKY BLUE 15 cm, kék, kerámia, MIJ
6 410 Ft
MIJC0702
MIJ ICE DUSK tapas tányér, 16,5 cm, kék, kerámia
4 140 Ft
MIJC3007
Desszert tányér PILAR 20 cm, sötétszürke, kerámia, Blomus BM63962
PILAR 20 cm-es desszertes tányér, szürke, Blomus
5 090 Ft
BM63715
MIJ WHITE SENDAN tapas tányér, 16 cm, fehér, kerámia MIJC3124
Tapas tányér ICE GREEN 13 cm, zöld, MIJ
2 140 Ft
MIJC2684
139874 dezertni talir equinoxe 21 5 cm matna cerna revol
12 310 Ft
RV649495
127349 dezertni talir mio kremova blomus
5 090 Ft
BM63693
Desszert tányér CARACTERE 21 cm, khaki, REVOL
14 180 Ft
RV652801
Desszert tányér HAMMERSHOI 22 cm, fehér, Kähler
13 890 Ft
KHL692211
Desszert tányér PILAR 20 cm, khaki, Blomus
5 090 Ft
BM63704
Tapas tányér PILAR 10 cm, krém, kerámia, Blomus
2 690 Ft
BM63988
Desszert tányér PILAR ⌀ 14 cm, khaki, kerámia, Blomus BM63981
Fel
További termékek

Tortatányérok - az édes álmok teljesítésére tervezve

Mik azok a tortatányérok?

A tortatányérok olyan tányérok, amelyeket kifejezetten sütemények és desszertek tálalására terveztek. Gyakran lapos felülettel rendelkeznek, amelyre a süteményt lehet helyezni, és kisebbek, mint a hagyományos étkészletek. A tortalapok készülhetnek üvegből, kerámiából, kőedényből vagy műanyagból.

Mire használják a tortalapokat?

A süteményes tányérokat sütemények és egyéb sütemények vagy édességek, például sütemények, sütemények vagy cupcake-ek tálalására használják. Elegáns megjelenésük és praktikus méretük miatt gyakran használják őket reggelikhez, szendvicsekhez, ebédekhez és különleges eseményekhez, például születésnapokhoz, esküvőkhöz és ünnepekhez, amelyek tökéletesek mindenféle ujjételekhez.

Hogyan tálalsz úgy egy desszertet, mint egy séf?

Akár otthoni szakács, akár Michelin-csillagos szakács, minden részletre oda kell figyelnie, és a desszerteket elegánsan kell tálalnia. Ezek néhány általános iránymutatás, amelyek segítenek abban, hogy profi módon tálalhasson egy desszertet:

  • Válassza ki a megfelelő desszert tányér: Kezdje egy tiszta tányérral, amely kiegészíti a desszert színét és textúráját (nézze meg a MIJ tányérok kínálatát a színek és mázak nagyszerű választékáért)
  • Értékelje a desszert általános kialakítását, miközben eldönti, hogy hová rendezze a különböző összetevőket. Készítsen egy papírvázlatot a tervéről, hogy segítse a látványt.
  • Tegyen egy kis szószt a tányérra, mielőtt a desszertet ráhelyezné. Hozzon létre mintát vagy mintát egy kanállal vagy egy nyomóspalackkal. A desszert ízletesebb és jobban fog kinézni a tányéron, ha mártást használ.
  • Adj hozzá ropogást: Nagyszerű, ha a desszert különböző textúrájú. Ha ropogósabbá szeretné tenni a desszertet, használjon ropogós feltétet, például mandulát vagy kekszmorzsát. egyenletesen ossza el a feltétet a desszertben.
  • Használjon kontrasztos színeket: Használjon kontrasztos színeket, hogy desszertje vizuálisan vonzó legyen. Használjon például világos mártást vagy köretet, ha a desszertje fehér, hogy vizuálisan is vonzó legyen.
  • Figyeljen az adagok méretére: A desszertek tálalásánál fontos az adagok mérete. Ugyanekkora adagok készítéséhez használjon csészét vagy kiskanalat.
  • Tegyen némi díszítést a tortatányérra, hogy befejezze és javítsa az általános megjelenést. Ez lehet egy gyümölcsdarab, kakaópor-szórás vagy mentalevél.

Tortatányérjaink prémium minőségű termékek, olyan neves gyártóktól, mint a Blomus és a Revol. Nagyszerű tortaállványokat és elegáns tortaszervereket is kínálunk. Érdemes lehet megnézni a desszertvillák és a süteményes kések készleteit is.