Süteménytálalók

összesen 1 termék
Torta lapát 27 cm, ezüst, rozsdamentes acél, Eva Solo ES551797

Cake Servers - tálalja a tortákat, mint egy királynő

Mi az a tortaszervírozó?

A tortaszervírozó egyfajta tálalóeszköz, amelyet sütemények tálalására és néha vágására is használnak. Egy markolattal és egy háromszög alakú pengével rendelkezik, amely a markolatnál valamivel lejjebb helyezkedik el. Ez a forma megkönnyíti a felhasználó számára, hogy a pengét a torta alá csúsztassa és felemelje.

A tortaszervízt általában rozsdamentes acélból, néha ezüstből, fából vagy műanyagból is készítik. Ha egy teljes evőeszközkészletet vásárol, akkor találhat benne egy tortaszervízt is, mivel ez az egyik alapvető tálalóeszköz az asztalán.

Mire használható a tortaszerviz?

A tortabevonó nemcsak arra használható, hogy a tortákat a tortaállványról a tortatálra tálalja, hanem arra is, hogy a sütőformából tortadarabokat kanalazzon ki, tortát, lasagnát vagy halat tálaljon.

A tortaszervizek különböző mintákban, mintákban és méretekben kaphatók, és a Kulina oldalon talál néhány nagyszerű szervert olyan márkáktól, mint például WMF vagy a Zwilling.

Hogyan vágjuk és tortázzuk fel a tortát egyszerűen és elegánsan?

Ha fel akarja vágni és tálalni a házi süteményt, először mindenképpen éles késsel vágja fel. A tortát vághatja szakácskéssel, vagy használhat egy speciális cukrászkést, amelynek hosszú pengéje tökéletes a nagy születésnapi torták vagy réteges torták vágásához.

Mielőtt elkezdené felvágni a tortát, tegye a kést egy pillanatra egy magas, forró vízzel teli pohárba vagy kancsóba, vagy tegye forró folyóvíz alá. Szárítsa meg alaposan a kést, és vágja fel a szeleteket, amíg a kés még kissé meleg. Így úgy vágja át a cukormázat, mint a vajat.

Győződjön meg róla, hogy pontosan vágja fel a tortát, és ügyeljen arra, hogy a torta alját alaposan és a végéig vágja be.

A tortaszeleteket a tortaszeletelővel helyezze át a tortaállványra vagy közvetlenül a tortatányérokra. Gondoskodjon desszertvillákról, hogy édes finomságokat szolgálhasson fel vendégeinek.