Szűrőlapátok
Merőkanál - Sütés kényelemmel
Mire használják a réselt kanalakat?
A réselt kanalak olyan konyhai eszközök, amelyeknek a táljában rés vagy lyuk van, ami megkülönbözteti őket a hagyományos vagy keverőkanalaktól. A merőkanalak számos konyhai feladathoz használhatók, például
- az ételdarabok kiszűrése a folyadékból (húsleves, forró víz, szósz stb. ), ezért nevezik szűrőkanálnak
- sütés - étel sütése mély, forró olajban
- tészta lecsöpögtetése - ha a tésztát le akarja szűrni a forrásban lévő vízből, egy merőkanállal ki lehet kanalazni a tésztát, miközben a forró víz lefolyik
A Kulina oldalon számos olyan vezető gyártótól származó réselt és szűrőkanalat kínálunk, amelyek tökéletesen alkalmasak a sűrűbb vagy vékonyabb szószok lecsöpögtetésére, mint például a de Buyer és WMF.
Mi a különbség a réselt és a lyukacsos tálalókanál között?
A lyukacsos és a lyukacsos tálalókanál egyaránt az ételek lecsöpögtetésére vagy tálalására használt kanál, de kialakításuk és funkciójuk tekintetében különböznek egymástól. A különbség alapvetően a nyílások vagy lyukak méretében és alakjában rejlik.
A merőkanálnak nagyobb lyukai vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy a sűrűbb szószok és a kisebb ételmaradékok lefolyjanak, miközben tálalásra használják. A lyukacsos tálalókanálnak kisebb lyukai vannak a felesleges lé, szirup vagy víz lefolyásához.
Győződjön meg róla, hogy megnézi a konyhai eszközkészletek, valamint a szűrők és szűrők választékát is, hogy a legjobb eredményeket érje el konyhai kísérleteiben.