Késkészlet blokkal PROFESSIONAL "S", 6 db, bézs bükk, Zwilling
Kód: ZW35223000Termék részletes leírása
A PROFESSIONAL "S" kések alapos kivitelezésükről, optimális súlyelosztásukról és biztonságos használatukról világhírűek. Három szegecsű kivitelben klasszikus késekről van szó, amelyek a speciális acél és a pontos kézi csiszolásnak köszönhetően kiváló és tartós élességgel büszkélkedhetnek. A profi szakácsok a világ minden táján bíznak bennük, próbálja ki Ön is! Az első használat után nem akar már mást.
PROFESSIONAL "S" sorozat
- Klasszikus a minőségi kések között
- Ergonomikus kivitelezésü szintetikus fogantyú, hagyományos három szegecskel
- Standard fogantyú
- Sima átmenet a penge és a fogantyú között
- Speciális acél, melyet a ZWILLING J. A. Henckels számára fejlesztettek ki
- FRIODUR® faggyal edzett penge
- SIGMAFORGE® kés - egy darab rozsdamentes acélból kovácsolt
- Kemnység 57 HRC Rockwellovy skála
- Kézi élezés / csiszolás
- Lézeres pengevizsgálat
- Életre szóló garancia a penge gyártási hibáira
- A késeket mosogatógépben lehet mosni - de javasoljuk a kézi mosást
Felhasznált technolóia és alapanyagok
A kizárólag a Zwilling számára gyártott, a legmagasabb minőségű német acélból készült, optimális króm- és szénarányú keverék garantálja a legjobb tulajdonságokat, keménysége 57 HRC Rockwell skála. A kifinomult gyártási technológiákkal kombinálva, olyan kések jönnek létre, amelyek robusztusak, rendkívül tartósak, rugalmasak, korrózióállóak és hosszan tartó élességgel rendelkeznek.
A késgyártás céljából az acél tulajdonságait tovább fokozza egy speciális szabadalmaztatott FRIODUR® edzési módszer, amelynek során az acélt 1000 ° C feletti hőmérsékletre hevítés után -70 ° C-ra fagyasztják, várnak míg megszilárdul, majd még kétszer felmelegítik. kb. 250 ° C hőmérsékletre. Az így kapott molekulaszerkezet jelentősen növeli a kés keménységét, szívósságát és korrózióállóságát.
A kés pengéje egyetlen acéldarabból kovácsoloják a SIGMAFORGE® módszerrel, ami javítja az acél tulajdonságait. Az így kovácsolt pengék sűrűbb és homogénebb felépítésűek, ami biztosítja a penge nagyobb szilárdságát, szívósságát és ellenállását a tompulásnak.
A stabil penge és a kés tökéletes geometriája kivételes vágási erőt és precíz irányítást biztosít a vágásban. Az éles szög még nagyobb élességet biztosít, ami kellemesebbé teszi a szeletelést. Az ékvágásnak köszönhetően a kés könnyedén behatol az élelmiszerbe.
A Standard fogantyú egyrészes acél penge részeként van beépítve. Biztosítja a súly helyes elosztását, megvédi az ujjakat a pengén való megcsúszástól és biztosítja a kés pontos irányítását.
Az ergonomikus fogantyú zökkenőmentesen csatlakozik a legmagasabb minőségű, faggyal edzett, rozsdamentes acél egy darabjából kovácsolt pengéhez. A minőségi anyagok és az új technológiai folyamatok kombinációjának eredménye az a kés, amelynek pengéje tartós, kiegyensúlyozott, rugalmas és tartós élességgel rendelkezik.
A legjobb minőségű német acél, optimális króm és szén arány speciális keveréke garantálja a legjobb tulajdonságokat. A késeket egyetlen acéldarabból kovácsolják a Sigmaforge® technológiával, és a Friodur® technológiával edzik, amely faggyal edzik, így a kések keményebbek, tartósabbak és ellenállóbbak a korrózióval szemben.
A Zwilling kések karbantartása
Mosás és tisztítás
A kiváló minőségű acél speciális formulájának köszönhetően a Zwilling késeket mosogatógépben is lehet mosni, azonban a késeket nem szabad 55 ° C feletti hőmérsékletnek kitenni, és semmilyen más tárgyhoz (edények, evőeszközök, egyéb kések) nem szabad hozzáérniük. A mosogatógépben található mosószerek gyakran agresszív vegyszereket tartalmaznak, amelyek károsíthatják az acél felületét és a fogantyút, ugyanakkor lerövidítik a kések és azok élének élettartamát. A kézimosás kíméletesebben hat a késekre, ezért ajánlott. Mossa le a késeket langyos vízzel és enyhe mosószerrel a szivacs kíméletes oldalával.
Vágódeszka, alátét
Rugalmas vágódeszka (alátét) használatát javasoljuk - fa, szilikon vagy műanyag. A túl kemény anyagok, például üveg, gránit vagy kerámia, bizonyos körülmények között károsíthatják a kést és a pengét.
Élezés / csiszolás
Az összes, akár a legjobb kés is előbb-utóbb elveszíti eredeti élességét, és meg kell élesíteni. Mivel egy tompa kés veszélyesebb, mint egy éles, javasoljuk a kések rendszeres élesítését. Ha "fog" vagy deformitás alakul ki a késen, javasoljuk, hogy a kést minél előbb bízza szakértőre. Az élezéshez eredeti Zwilling csiszolókat, acélokat és köszörülő köveket javasolunk.
Biztonságos elhelyezés
Tárolja a késeket biztonságos helyen (gyermekek elől elzárva). Mindig győződjön meg arról, hogy a fogantyú Ön felé mutat, nem pedig a penge. A kések tárolás közben ne érjenek egymáshoz. Faboxban vagy a mágneses rúdon mindig csak megtisztított és száraz késeket tároljon.
A megfelelő kés
Mindig a megfelelő kést használja - a feldolgozott alapanyagok (hús, zöldség, hal, péksütemények) mérete és textúrája nagyon eltérő, ezért az egyes nyersanyagokhoz használjon speciális vágási technikákat, ezért egy speciális kést is.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Kés készletek |
---|---|
Jótállás: | 2 év |
Súly: | 2.58 kg |
Darabszám: | 6 db |
Terméktípus: | Késkészlet |
Sorozat: | ZWILLING PROFESSIONAL "S" |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Gyártó: | ZWILLING |
Margin-category: | B |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!