Lábas 28 cm, cseresznye színű, öntöttvas, Staub
Kód: ST12612806Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
A magasfalú Chistera lábasban főzött ételek tökéletesek: ízviláguk fenséges, állaguk hibátlan, színviláguk gazdag. A fedél speciális kialakítása, mely a "Chistera Drop-Structure" nevet viseli, az edényben lévő aromás vízgőz folyamatos cirkulációját biztosítja, ideális feltételeket teremt így a lassú tűzön történő főzéshez és pároláshoz. A Staub edényekben nagyon egyszerűen, nagyon finom ételeket lehet főzni!
Az öntöttvas edények különlegessége, hogy minél többet vannak használva, annál jobbak! Használatuk során természetes tapadásgátló réteg alakul ki rajtuk, ugyanis a natúr zsírokat és olajakat az öntöttvas a pórusaiba abszorbálja. A Staub edényeket a páratlan tulajdonságaiknak köszönhetően a gasztronómiai elit képviselőitől kezdve a hétköznapi háziasszonyokig mindenki csodálja és dicsőíti. Sokáig megőrzik a hőt, kiemelik a bennük főzött ételek sajátos ízeit és nyugodt szívvel kijelenthető róluk, hogy tönkretehetetlenek. A Staub edények ráadásul rendkívül impozánsak, így közvetlenül az asztalon is lehet belőlük tálalni.
A Chistera magasfalú lábas jellemzői:
- Ideális pároláshoz és sütéshez, kiváló rizottó, lecsó és sültburgonya készíthető benne.
- Innovatív fedele van: a "Chistera Drop-Structure" kialakítás az aromás vízgőz folyamatos cirkulációját biztosítja, így a benne készített ételek rendkívül szaftosak.
- Zománcozott öntöttvasból készül, mely kifogástalan hővezető képességekkel rendelkezik.
- Az edény belső felülete matt fekete.
- Festése tartós, nem rozsdásodik, valamint rendkívül strapabíró, így felülete egykönnyen nem sérül meg.
- Az edény alja teljesen sima, bármilyen tűzhelyen használható, beleértve az indukciós főzőlapot is.
- Sütőben 250 °C-ig használható.
- Örökéletű elegancia jellemzi.
- Tálalásra is alkalmas.
- Ergonomikus fogantyúi vannak, melyeknek kényelmes a fogása.
- Használat után elég csak sima forró csapvíz alatt tisztítani, majd szárazra törölni.
- Franciaoszágban gyártják.
"Chistera Drop-Structure"
A speciális, "Chistera Drop-Structure" kialakítású öntöttvas fedelet Samuel Accoceberry tervezte, aki a francia Staub társasággal már több évtizede együtt dolgozik.
Más fedőknél a kicsapódott pára a fedél alján összegyűlik, majd mennyiségtől függően lecsurog az edényfalon, a Chistera fedél esetében a páracseppek viszont egyenletes mértékben és egyenletes mennyiségben csepegnek az ételre, így az edényben sülő étel nem szárad ki és rendkívül szaftos lesz.
A fedő alján található különleges, strukturált felület összegyűjti a kicsapódott páracseppeket és ezzel meggyorsítja az edényben lévő természetes cirkulációs folyamatot. A fedő egyedülálló kialakítását a baszk Pelota labdajátékból ismert ütő ihlette, melyet a játékosok egyszerre a labda eldobásához és elkapásához használnak. Ugyanezen az elven alapul a fedő struktúrája is, mely az ételből kicsapódott aromás vízgőzt visszajuttatja az ételbe.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Casserole fazekak |
---|---|
Jótállás: | 2 év |
Súly: | 5 kg |
Anyag: | Öntöttvas |
Méret: | 28 cm |
Darabszám: | 1 db |
Tulajdonságok: | Indukcióra alkalmas |
Terméktípus: | Lábas |
Sorozat: | Staub Vitamines višňová |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Gyártó: | Staub |
Margin-category: | B |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!